Az ősz a divat szerelmeseinek kedvenc időszaka, hiszen ilyenkor mindenki kiélheti kreativitását. Az évszak remek lehetőséget ad a réteges öltözködésre, illetve a lenge nyári és a vastagabb, meleg darabok kombinálására. A Pantone Color Institute szerint a 2022-es őszi-téli divat igazán különleges trendeket rejt, a színek sokasága tükrözi az önkifejezés iránti érdeklődést. Az alábbi divattippjeinkkel stílusosan léphet át a hűvösebb szezonba.

Ennivaló barna

Az őszi szezonban általában nem nyúlhat mellé a természetes színkombinációkkal, azonban a barna különböző meleg árnyalatai idén különösen divatosnak számítanak. Bátran kombinálja egymással a barna tónusokat, izgalmas párosítások születnek a a lágy mandulabarna, a gazdag mogyoróbarna, a hűvös kávéárnyalat és az aranyló tejkaramella vegyítéséből. Az Elysées polcain pimaszul sikkes olasz ruhadarabok között válogathat. Egy lenge, nőies blúz minden ruhatárban Jolly Jokernek számít: a rohanós napokon lazán kifinomult hatást kelt egy farmerrel, egy színben is passzoló szabott nadrággal pedig időtlen eleganciát sugallhat.

Múlhatatlan sikk

A kötött összeállítások még mindig hatalmas népszerűségnek örvendenek. A milánói kifutókon látott puha, meleg szettek az alkalmi eleganciától a hétköznapi stílusig mindenhol megjelentek. A Clamar Multibrand Store divatüzletünkben főként francia öltözékeket talál, melyek jól variálhatók, és érezhető rajtuk a magas minőség – anyagukban és szabásukban egyaránt. A divatbemutatókról ellesett feminin részletek, mint a gyöngyök és hímzések a Clamar Multibrand Store új kollekciójában megtalálhatóak.

Izgalmas színkombinációk

Az intenzív tónusok garantáltan vonzzák a tekinteteket. Az őszi-téli szezon a testes merlot, a barnásvörös és a vörösáfonya árnyalatait helyezi előtérbe. Rendkívül látványos hatást érhet el egy vibráló statement kiegészítővel felfrissített visszafogott outfittel. Klasszikus kombináció a magenta és őzbarna, de ha egyetlen élénk szín nem volna elég a natúr tónusok mellé, próbálja ki vele a hideg kéket vagy az energikus lilát is. A My Day Collection üzletünk egyedi olasz és magyar kortárs tervezők által megálmodott kollekciókkal várja Önt.

Stílusos kiegészítők

Az őszi szezon sztárja a divat világában egész biztosan a barna. A natúr földszíneket és nude árnyalatokat különösen érdemes ezen időszakban előnyben részesíteni. Ez a kiegészítők terén sincs máshogy: itt az ideje a barna bőrtáskákat előkotorni a szekrényből! Amennyiben még nem talált rá a tökéletes bőrtáskára, látogasson el a Gion bőrdíszmű üzletünkbe, ahol a minőségi darabok között biztosan rálel a kedvencére. Az ultramini táskák iránti őrület múlóban van, mivel a funkcionalitás sok kívánnivalót hagy maga után. Helyette ősztől inkább a nagyobb, stílusos válltáskákat, laptoptáskákat és kézi táskákat érdemes beszerezni.

2022. 09. 23.