Javában tombol a nyár, és már minden iskola bezárta kapuit az ősz kezdetéig. A nyári tábor egyre több gyermek számára a szünidő talán legjobban várt eseménye. A választék ma már óriási: lehetőség van természetjáró, nomád-, hagyományőrző, lovas- vagy sporttáborra, de léteznek napközis fejlesztő és kézműves megoldások is. Ha ottalvós táborra, nyaralásra esik a választás, mindig izgalmas kérdés, hogy vajon mi kerüljön az utazótáskába, amire szükség lehet. Az a-Wear Sport üzletünk nyári kollekciója segít a pakolásban.

Biztonságos vizeken

A forró napokon nincs is kellemesebb, mint lubickolni és játszani a hűs vízben. Az úszni még nem tudó gyermekek számára a legbiztonságosabb megoldás egy gondtalan pancsoláshoz a mentőmellény. A Zoggs gyermek úszómellények segítik a kicsiket a víz felszínén maradni, miközben a karjuk szabadon mozoghat, így könnyebben elsajátíthatók az úszómozdulatok. Az ausztrál márka felszerelése az úszástanulást élménnyé varázsolja.

Praktikus és divatos

Akár az első métereket teszi meg egyedül vagy már tapasztaltabb biciklis a gyerek, a biztonságos kerékpározás a megfelelő felszerelés beszerzésével kezdődik. Az a-Wear Sport polcain számos minőségi védőfelszerelést találhat minden korosztály számára. A Casco kerékpáros bukósisakjai megfelelően szellőznek, ezért remek választás lehet a nyári programokhoz. A felnőtt és junior modellekben is kiemelt védelmet kap a fül mögötti tarkórész, illetve a teljes kényelem érdekében egy három fokozatban állítható szögű napellenzővel is el lettek látva a sisakok. A klasszikus egyszínűektől kezdve a vidám mintásakig mindent megtalál – válogasson kedvére a széles kínálatból!

Az aszfalt apró szerelmeseinek

A görkorcsolyázás egy izgalmas és szórakoztató sport, ami nem csupán remek mozgásforma és minőségi időtöltés a gyermekekkel, de fejleszti a fiatalok motoros képességeit is, például az egyensúlyt, miközben a friss levegőn tartózkodik. Ha a gyermeke kezdő még, jó ötlet lehet vele tartani, hogy jobban biztonságban érezze magát. A gyerek korcsolyáknak két típusa létezik: egy- és kétsoros. A K2 görkorcsolyák mérete állítható, és jól támasztják a bokát, így kifejezetten alkalmasak gyerekek számára.

Garantált móka

A tollaslabda és egyéb labdajátékok gyakran előkerülnek egy nyaralás, vagy tábor alkalmával. Nem csupán remek szórakozás egy barátságos mérkőzés, de minden porcikát alaposan át is mozgat. A Speedminton szettjei magukban hordják azokat a legjobb játékelemeket, amelyek a teniszt, a fal- vagy a tollaslabdát élvezetessé teszik. Változatos, pörgős, még sincsen hozzá szükség speciális pályára vagy helyszínre. Bárhol játszható, ahol elég tér áll rendelkezésre, ráadásul szinte bármely korosztály számára könnyed kikapcsolódást nyújt, tekintve, hogy a sport alapjai lényegében néhány ütés után elsajátíthatók.

2022. 07. 01.