A 2021-es év őszi divatja ismét számos izgalmat tartogat az igazi divatrajongók számára. Visszatérő klasszikusok és érdekes újdonságok jellemzik az októberi megoldásokat a ruhákon. Divatüzleteink kínálata bebizonyítja, hogy az egyszerű kabát és sál kombináción kívül is rengeteg variáció és lehetőség vár ránk ilyenkor is, ha öltözködésről van szó.

 

Minden, ami kockás – s.Oliver

A kockás minta évről évre visszaköszön az őszi divat legikonikusabb darabjai között. A 2021-es év különlegessége, ahogy hideg és meleg színek játékából különleges harmónia alakul ki. A kényelmes gyapjú darabok ráadásul nem csak az esztétikum szerepét töltik be, hanem rendkívül kényelmesek és melegek is az igazi őszi időben.

 

Hódít az etno minta – My Day

Különleges poncsók, amelyek tökéletes viseletek akár egy napos őszi sétán, de hosszú kabát alatt is remek kiegészítői lehetnek egy hétköznapi öltözetnek. A színes minták hangulatodra is jó hatással lesznek, az övvel megkötős, karcsúsított darabok pedig tökéletesen kiemeli az alakot.

 

A párizsi nő eleganciájával – Clamar

A piros részletek magabiztos használata, rafinált megoldások, finom nőiesség, elegancia és lazaság. Így jellemezhetnénk legjobban a párizsi nő öltözködését.  A Clamar pedig ezt a hangulatot hozza el magas minőségű, francia ruháival. Legyen szó hétköznapi kötött anyagokról vagy elegánsabb ruhákról, a minőség és az elegancia idén ősszel is nagy jelenetőséggel bír. 

 

Monokróm sikk – BLITZ

A monokróm hatások tökéletesen érvényesülnek a ruhákon, idén a fekete-fehér kombináció helyett az őszi hónapokban érdemes egy kis krémszínű árnylatatot csempészni öltözékünkbe. Az elegáns ruhák mellett fontos lesz idén a kényelem és az elegancia játékos ötvözete, amely megjelenhet akár egy felsőruházaton is, kényelmes kapucnis felsővel és nőies csipkerátéttel.

 

A modern nő hétköznapjaihoz – Elysées

A blézer különleges darab, hiszen sokféleképpen kombinálható, akár ruhával, akár nadrággal, elegánsabb vagy éppen lazább szetthez viseljük tökéletes hatást kelthet, előnyesen emeli ki az alakot, éppen ezért szerintünk minden gardróbban ott a helye ennek az alapdarabnak. Idén a megszokott monokróm színek mellett érdemes egy kis különlegességet is adni ennek a klasszikusnak. A feltűnő neon színek remekül kombinálhatóak egyszerűbb öltözettel.

 

Divatos szemüvegek a látás hónapjában – Tóbiás Optika

Október a látás hónapja, ilyenkor érdemes beiktatni egy szemvizsgálatot, majd jöhet a tökéletes szemüvegkeret kiválasztása. Dioptriás vagy napszemüvegek tekintetében is fontos, hogy az elsődleges szempont a minőség és az egészség legyen. A Tóbiás Optikában pedig mindehhez divatos megoldásokat találhatunk.

 

2021.10.15.