Bár már alig vártuk a nyarat, a meleg és az erős napsütés számtalan kihívást tartogat többek között a bőrápolás terén is. Érdemes tehát különösen odafigyelnünk a bőr- és szépségápolásra, hogy idén is biztosan remekül mutathassunk a nyári fotókon. Új cikkünkben összeszedtünk néhány egyszerű tippet, amelyek segítenek abban, hogy a következő hónapokban is csodaszép lehessen a bőrünk – ha erre a néhány dologra odafigyel, akkor már sokat tett azért, hogy megőrizze a szépségét a nyári időszakban.

.

Mindennek az alapja: a fényvédelem

A bőr szépségének a megőrzéséhez elengedhetetlen a fényvédelem. Tulajdonképpen nemcsak nyáron, hanem egész évben érdemes napvédő krémet használni, legalább az arcon, nyáron pedig minden olyan testrészen, amelyet nem fed el a ruha. Ma már szerencsére nagyon sok olyan termékkel találkozhat, amely biztosítja a fényvédelmet a bőrödnek. Ha több órát tölt a napon, akkor mindenképpen magas faktorszámú terméket válasszon, melyet a Marionnaud parfüméria kínálatában könnyedén megtalálhat.

Biztonságos barnulás

Bármilyen gondosan is figyel a napvédelemre, a legújabb kutatások szerint a barnulás semmiképpen sem tesz jót a bőrnek, akár a napon, akár a szoláriumban szerzi meg a nyári színét. Van azonban egy egészséges megoldás, ha mégis szeretne napbarnította bőrt: az önbarnító krémek. Bár a használatuk igényel egy kis gyakorlást, ma már számtalan olyan terméket találhat, amellyel csodaszép bőrtónust érhet el, kellemetlen foltok nélkül. Fedezze fel a dm önbarnító termékeinek választékát!

Vitamindús ételek

Az egészség és a szép bőr megőrzéséhez természetesen nemcsak a megfelelő bőrápolási termékek használata elengedhetetlen, hanem a kiegyensúlyozott táplálkozás is. Ha a szervezetben fellép valamilyen tápanyag-hiány vagy ételérzékenység, akkor azt gyakran a bőrünk és a hajunk állapotán is észrevehetjük. De mit tehetünk? Először is fogyasszon minél több egészséges ételt, például a Green – Tasty & Free étterméből!

Nyugalom és relaxáció

A szép bőr és a kellemes közérzet eléréséhez fontos, hogy a lehető leginkább megszabadulj a stressztől. Bár a nyaralás éppen a pihenésről, és a gondok elengedéséről szól, sokszor a szervezés nagyon stresszes tud lenni. Ha úgy érzi, hogy szüksége van egy kis pihenésre, akkor látogasson el a Thai Harmónia masszázsszalonba, és töltsön el egy kellemes órát nálunk!


2024.06.21.