Akár a nyüzsgő betondzsungelben, akár a tenger partján tölti a nyár legforróbb napjait, egy kis kikapcsolódásra mindig szükség van. Szakítson időt rendszeresen a feltöltődésre, és ezt a teste és lelke is meghálálja. A Rózsakert Bevásárlóközpontban mindent beszerezhet, amire csak egy énidővel töltött napra szüksége lehet.

Megújulás a hajnak

A napsugarak, a tenger és a szabadban eltöltött idő csodát tesz a lelkével, azonban a hajkoronára sajnos már nincs ilyen jó hatással. Az olyan faktorok kombinációja, mint az erős napsugárzás, a klóros vagy sós víz rendkívül kiszárítják a hajat, így a tincsei töredezetté válhatnak. Megfelelő ápolással azonban megelőzheti frizurája tönkremenetelét. A Jean Louis David prémium fodrászat saját márkás termékcsaládja szinte az összes, hajat érintő problémára megoldást nyújt. A Go Detox hajmaszk növényi szén tartalmának köszönhetően megtisztítja haját a letapadt szennyeződéstől. Szilikon-, szulfát- és parabénmentes formulájának köszönhetően revitalizálja és természetes ragyogást kölcsönöz frizurájának.

UV-védelem stílusosan

A világosság miatti hunyorgás és az erős UV-sugárzás károsíthatják a szeme és a szemkörnyéki bőr épségét. Annak érdekében, hogy felvehesse a harcot a tűző napsugarakkal szemben, egy minőségi napszemüvegre szüksége lesz. A Vision Express márkás napszemüvegei nem csupán a szemeinek okoznak felüdülést, de bármilyen outfitet képesek feldobni. Attól függően, hogy milyen az arcformája, lágyíthatja vagy kihangsúlyozhatja vonásait. Kerek archoz például remekül illenek a most divatos keskenyebb fazonok, míg a hosszúkás arcúak letisztultabb megjelenést érhetnek el egy keret nélküli darabbal. Ha szögletes az arcformája, akkor az éles vonásokat érdemes ívelt formákkal lágyítani, ilyenkor remek választásnak bizonyulhat egy pilóta fazonú szemüveg.

Hűsítő bőrápolás

Nyaranta észreveheti, hogy bőre érzékenyebbé válhat és hajlamosabb lehet a zsírosodásra. Fektessen különösen nagy hangsúlyt az arctisztításra: használjon gyengéd bőrtisztító termékeket, amelyek nem szárítják ki a bőrt. Egy rövid, langyos vizes tusolás a nyári hónapokban ideális a bőre számára: felpezsdül a vérkeringés, a bőr pedig feszesebbé válik. A hőség és a levegő páratartalmának káros hatásaival szemben a Marionnaud üzletünk saját márkás termékei tökéletes választásnak bizonyulhatnak. A Skin Systeme kozmetikumok svájci gleccserekből származó vizet tartalmaznak, melyek ásványi anyagokkal látják el a bőrt, és biztosítják a bőr nedvességtartalmának fenntartását. A mindennapi használatra kifejlesztett hidratálók friss és könnyű összetételükkel azonnal a nedvességgel telített bőr érzését nyújtják.

Sikkes kiegészítők

A megfelelő kiegészítő képes az egész szerelést megbolondítani, ezért nem szabad a különféle apróságokat alábecsülni. A nyári szezon számos fazont, színt felvonultat, így biztosan ráakadhat a tökéletes táskára és ékszerre. A kiegészítő-divat idén igazán változatos: megjelennek a nyolcvanas-kilencvenes évekből átemelt fazonmegoldások, felbukkannak a kétezres évek elején trendinek számító kalapok, ám modern újdonságokból sincs hiány. A My Day Collection olasz és hazai kortárs tervezők divatmárkák kollekcióinak ad otthont. Az üzlet széles választékában minőségi lábbeliket, divatos táskákat, ékszereket, kisebb kiegészítőket és egyedi ruhákat találhat.

2022. 07. 08.