Végre megérkezett a nyár, és vele együtt az igazán meleg idő is, amikor végre előkerülhetnek a lengébb, vékonyabb ruhadarabok! A legtöbben már a nyaralásukat tervezik, vagy akár már az utazás küszöbén állnak, így itt az ideje a nyári ruhatárfrissítésnek is! A nyár legdivatosabb darabjait természetesen most is beszerezheti a Rózsakert ruhaüzleteiben, új cikkünkben pedig igyekszünk támpontokat adni ahhoz, hogy milyen ruhákat érdemes beszereznie, ha szeretne igazán stílusos lenni a nyaralásán, a nyári partikon vagy a dolgos mindennapokban.

.

Örök klasszikus: a farmer

A farmer darabok örökké divatosak maradnak, az elmúlt években pedig már nem csak a nadrágok és dzsekik számítanak különösen stílusosnak, hanem azok a nyári ruhák is, amelyekkel tetőtől talpig farmerbe öltözhet. Ha önnek is tetszenek farmer szettek, akkor látogasson el a Tiffosi üzletébe, ahol igazán stílusos ruhákat és nadrágokat találhat.

Lenvászon darabok a meleg napokra

A nyári melegben érdemes arra is figyelni, hogy jól szellőző, kényelmes darabokat válasszunk. A lenvászonból készült nadrágok és felsők kiemelkedően kellemes viseletet nyújtanak a legforróbb napokon is, hiszen jól szellőznek, miközben az utóbbi években hihetetlenül divatossá is váltak. Ha ön is szeretne beszerezni néhány ilyen darabot, akkor mindenképp nézzen szét az s.Oliver nyári kollekciójában!

Pasztell árnyalatú ruhák

A pasztell színek az utóbbi években kerültek igazán a divat középpontjába, és azóta is folyamatosan tartják magukat. Ezen a nyáron is különösen divatos lehet tehát, ha pasztell színű darabokat választ mind a hétköznapokra, mind a különleges alkalmakra. Az Elysées divatüzletében garantáltan meg is találja az önnek legjobban tetsző ruhákat.

Letisztult felsők minden szetthez

A letisztult, egyszerű fekete vagy fehér darabokkal garantáltan nem lőhet mellé nyáron sem! Épp ezért érdemes beszereznie néhány egyszínű pólót, amelyek minden szetthez remekül passzolnak, és minden alkalomra megfelelőek. A GANT kínálatában megtalálja ezeket az alapdarabokat épp úgy, mint a különlegesebb ruhákat.


2024.06.14.