Lassan végre magunk mögött hagyjuk a telet, és bár a következő hetekben még számíthatunk hűvösebb napokra, hamarosan előkerülhetnek a vékonyabb kabátok és pulóverek is. Ez pedig azt is jelenti, hogy itt az ideje beszerezni a gardróbja legújabb lakóit! Készüljön a tavaszra velünk, és frissítse fel már februárban a ruhatárát a Rózsakert üzleteinek kínálatából! Új cikkünkben segítséget nyújtunk önnek a választáshoz.

.

Tavaszi csillogás

A kifutókon 2024 legnépszerűbb darabjai között számos csillogó ruhát találhatunk: csillámos és fémesen ragyogó szetteket egyaránt. Épp ezért a tavaszi szezon legdivatosabb ruhái között is sok csillogó darabot fedezhetünk fel, melyek közül bátran válogathat a hétköznapi szettjeibe is! Ha ön is úgy látja, hogy egy kis csillogás sosem árt, akkor ajánljuk az Elysées női ruhaüzletet, ahol sok izgalmas, köztük csillogó darabokat is beszerezhet.

Pasztell színek

Évek óta nagy divatnak örvendenek a pasztell színű darabok, nem véletlenül, hiszen minden bőr- és hajtípussal rendelkező nő találhat magának tökéletes pasztell színben pompázó darabot. Ezek az árnyalatok ráadásul tökéletesen passzolnak a tavaszhoz is! Ha szeretnéd te is feldobni a ruhatárad ilyen csodaszép ruhákkal, akkor látogass el a GANT üzletébe, és válassz a hatalmas kínálatból!

Klasszikus darabok

Ha nem szereted a nagyon feltűnő szetteket, akkor válassz a klasszikus vonalvezetésű és egyszerű fekete vagy fehér darabok közül, melyek divatban maradnak idén tavasszal is. A klasszikus fekete ruhák, sapkák és dzsekik ráadásul segítenek az alakformálásban is. A divatos, mégis a stílusodhoz passzoló darabokat keresd a Tiffosi üzletében, a Rózsakert földszintjén!

Mintás kiegészítők

Ha szereted a visszafogottabb szetteket, de mégis becsempésznél egy kis extrát az outfitedbe, akkor ne habozz beszerezni néhány különleges, mintás táskát! A Gion bőrdíszműben különleges mintájú és vonalvezetésű, egyedi táskákat szerezhetsz be, melyeket kézzel, hagyományos módszerekkel és nagy gondossággal készítenek el számodra.


2024.02.16.