A nőket, lányokat már régóta ünnepeljük, köztudottan a nemzetközi nőnap vagy anyák napja alkalmából. Azonban azt kevesebben tudják, hogy létezik nemzetközi férfinap is, amely elsősorban a fiúk és férfiak egészségére hívja fel a figyelmet, illetve, hogy hangsúlyozza a nemek közötti egyenlőséget és egy olyan pozitív férfi példaképeket mutasson fel, ahol értékként a tisztesség, a munka, az egészség megőrzése és a családban betöltött fontos szerep jelenik meg.
A nemzetközi férfinapot november 19-én ünnepeljük. Ebben a hónapban, illetve a karácsony előtti időszakban különösen nagy fejtörést okozhat, hogy kitaláljuk vajon mire is vágynak, minek örülnek férfi rokonaink, ismerőseink. A nemzetközi férfinap alkalma ihlette összeállításunkban olyan ötleteket hoztunk Önnek, melyekkel kedveskedhet férfi ismerőseinek, legyen az édesapja, párja, gyermeke vagy egy kedves barátja. Gyűjtsön inspirációt a tökéletes karácsonyi ajándék kiválasztásához!

Minőségi borok és egy finom vacsora

A férfiak szívéhez a hasukon keresztül vezet az út – tartja a legenda. Nos, abban nem kívánunk véleményt formálni, hogy ez valóban igaz-e, de abban biztosak vagyunk, hogy egy finom vacsora és egy hozzá megfelelően kiválasztott minőségi ital nem lesz egyetlen férfi ellenére sem. Szakítson időt párjára, édesapjára és vigye el egy finom ebédre vagy vacsorára! Javasoljuk, hogy – ha van rá módja – Ön készítse el a fogásokat, ehhez minőségi alapanyagokat talál SPAR üzletünkben. A húsárut javasoljuk, hogy Hússzabóság üzletünkből válassza, ahol henteseink személyre szabottan ajánlanak a pultból, ráadásul tippekkel, praktikákkal is segítik Önt az adott hús legtökéletesebb elkészítésében. Tanácsukat alkalmazva a konyhában garantált lesz a sikerélmény. Petit Pain Sajtboltunkban különleges sajtokat, ízletes falatokat is talál, melyek tökéletesen kiegészítik a vacsorát. Bortársaság szaküzletünkben pedig az elkészült fogásokhoz illő italt is kiválaszthatja. A választásban – igény esetén – szakértő is segíti Önt.

Elegancia

A férfiakat is rabul ejti az elegancia. Szeretnek adni megjelenésükre, így ha jól ismerjük kedvesünk, rokonunk ízlését egész nyugodtan meglephetjük egy elegáns ruhadarabbal, egy hozzá illő táskával vagy egy szemüveggel.
Elysées üzletünk egyedi darabszámú férfi olasz divatárukat és kiegészítőket kínál, így itt kétségtelenül megtalálja a megfelelő darabot. Egészítse ki az összeállított szettet egy bőrtáskával vagy aktatáskával GION üzletünkből. Tóbiás Optika és Vision Express üzletünkben pedig széles kínálatban talál szemüvegeket.
Ha pedig valami exkluzívabb ajándékkal lepné meg párját, akkor foglaljon időpontot Jean Louis David fodrászatunkban, ahol a francia trendeket hozzuk el a vendégek számára. A prémium minőségi szolgáltatások lehetővé teszik, hogy nem csupán egy szolgáltatásban, hanem valódi kikapcsolódásban legyen része kedvesének az ott töltött idő alatt.

Informatikai kiegészítők

Az informatikai termékek és a különböző technikai kiegészítők vásárlásával biztosan nem lőhet mellé, ha ajándékozásról van szó. Lepje meg férfi rokonait egy új telefontokkal, amely nemcsak divatos, de fontos funkciót is betölt, hiszen a telefon védelmét biztosítja! DrPhone GSM üzletünkben nagy választékban állnak védőtokok és fóliák a rendelkezésére. Ha pedig már szóba kerültek a műszaki termékek, akkor az autó sem maradhat ki a felsorolásból. A férfiak nagyon igényesek az autók tisztaságára, így kedvese vagy édesapja biztosan hálás lesz, ha megkíméli őt a munkától, és egy tiszta autó várja majd otthon. Star Wash – Premium Car Spa autómosónk prémium környezetben, svájci vegyszerekkel és több éves tapasztalattal rendelkező munkatársakkal dolgozik.

A játékos férfi lélek

Kortól és nemtől függetlenül a játék az, ami igazán megmozgat és magával ragad mindenkit. Akár fiú gyermekéről, akár párjáról, akár testvéréről van szó Játéktenger üzletünkben biztos talál olyan játékot, amely felidézi rokona gyermekkorát, és ami garantáltan mosolyt csal nemcsak az ő, de az egész család arcára. Ne feledje a felnőtt korral nem szűnik meg a játék iránti öröm! Sőt, sok olyan logikai és társasjáték lelhető fel a piacon, amely kifejezetten felnőtteknek készült.

2022.11.18.