Közeleg a szeptember! Az ősz kezdete nemcsak a tanévkezdést hozza magával, hanem egy új szezon elérkezését is jelenti a divatban. Jelen összeállításunkban betekintést adunk a 2023-as őszi divat trendjeibe.  Az elegáns, de kényelmes, viselhető darabok egyértelműen a szezon fénypontjai lesznek. Üzletünk polcaira fokozatosan érkeznek a különlegesebbnél különlegesebb darabok. Segítünk, hogy megtalálja önmagát a divatban! Nem is húznánk tovább a szót, lássuk mire számíthatunk idén ősszel!

.

Különleges minták bűvöletében

A különleges, figyelmet megragadó, ízléses összeállítások idén ősszel is hatalmas népszerűségnek örvendenek majd. A festmények ihlette formavilág és a hideg tónusú árnyalatok különösen központi szerepet töltenek majd be az idei őszi trendben. Clamar Multibrand Store divatüzletünkben főként francia öltözékeket talál, melyek jól variálhatók, és érezhető rajtuk a magas minőség – anyagukban és szabásukban egyaránt. A divatbemutatókról ellesett feminin részletek, a finom szabásvonalak és a művészi ihletettség is megtalálható a Clamar Multibrand Store új kollekciójában.

Stílusos és kényelmes

A divat gyakran nem a kényelemről szól, azonban idén ősszel kiemelt szerepet kap az esztétika mellett a kényelem, a viselhetőség is. Az előbbi elvek hozták előtérbe a sneakereket, amelyek a sportos jegyeken túl az eleganciát és a nőies csillogást is magukban hordozzák. My Day Collection üzletünk kínálatában számos cipőt is talál, amelyet bátran párosíthat saját, már meglévő szettjeivel is, de üzletünk egyedi olasz és magyar kortárs tervezők által megálmodott kollekcióival is.

Vibráló kisugárzás

Az intenzív tónusok mióta világ a világ vonzzák az emberi tekintetet. Évtől függetlenül az őszi-téli szezon kultikus színe a barnásvörös és a vörös különböző árnyalatai. Rendkívül látványos hatást érhet el, ha egy visszafogott outfitet egy vibráló statement kiegészítővel dob fel. Egy piros, elegáns kistáska minden ruhatárban Jolly Jokernek számít, hiszen vibrálóan erős, nőies kisugárzást kölcsönöz és a mindennapokban, illetve különleges alkalmakkor is megállja a helyét. Az Elysées polcain sikkes olasz kiegészítőket és ruhadarabokat talál, amelyek között biztosan megtalálja az Önnek leginkább megfelelőt.

Hódítanak az arany árnyalatok

Az idei őszi szezon sztár színe a divat világában az arany, illetve barna lesz. A natúr földszíneket, illetve az elegáns nude árnyalatokat kiemelten érdemes előnyben részesítenie a szettjeinek összeállításakor. A legízlésesebb megjelenést a színben harmonizáló táska, illetve szett fogja biztosítani. Látogasson el a Gion bőrdíszmű üzletünkbe, ahol a minőségi darabok között biztosan rálel a kedvencére. Érdemes előnyben részesíteni a nagyobb, stílusos válltáskákat és kézi táskákat , hiszen sokkal praktikusabbak, mint az egészen mini darabok.


2023.08.25.