A megfelelő mennyiségű pihenés alapvető feltétele az egészségnek, ugyanis a szervezetnek regenerációra van szüksége a problémamentes működéshez. A pihenés jelenthet testi és szellemi, illetve aktívan és passzívan eltöltött időt is. A leglényegesebb eleme mindegyiknek, hogy kikapcsolódást nyújt a mindennapi munka, a terhelés és a stressz hatásai alól. Ez megnyilvánulhat bármilyen sporttevékenységben, játékban, illetve nem utolsósorban ide sorolható a szeretteivel közös időtöltés, jóleső beszélgetés, hangulatos koccintás. Hoztunk néhány ötletet, hogyan töltődhet fel a nyáron.

Apró nyári örömök

Jutalmazza meg magát az átlagos hétköznapokon is egy-egy gasztronómiai különlegességgel! A nyár magával hozza a hosszúra nyúlt esti beszélgetéseket, a hangulatos borozásokat, könnyed falatozásokat. Az újonnan nyílt CsupaCsoki Exkluzív üzletünkben mindenki megtalálhatja a kedvenc nassolnivalóit, legyen szó édes vagy sós csemegékről. Angol, svájci, belga, amerikai és magyar, prémium minőségű desszertek, csokoládék, chipsek, teák, kávék, üdítők, illetve cukor-, tej-, gluténmentes termékek várnak itt Önre. Vigyen változatosságot mindennapjaiba a CsupaCsoki Exkluzív különlegességeivel!

Csendes időtöltés

Nincs is jobb szabadidős tevékenység, mint egy lebilincselő könyvvel kiülni a vízpartra vagy a kertbe, és egy kicsit kizárni a külvilágot. A Líra Könyváruházunk kínálatában rálelhet a tökéletes nyári olvasmányra. Náray Tamás Zarah-trilógiája nemcsak nagy ívű családtörténet, izgalmas kémregény és utazás számos ország földjén, hanem csupa szín, illat és forma, sőt, még az ínycsiklandó sütemények ízét is a szájában érezheti az olvasó. A mesélő a szöveg megannyi rétegéből festi meg a hangulatot, és mutatja be a magával ragadó cselekmények környezetét. Ezekben a kötetekben számos mesés, étvágygerjesztő fotókkal illusztrált tökéletes receptet kap, ráadásul a szerző azokra is gondolt, akik nem ehetnek meg mindent.

Közösen töltött idő

A társasjátékozás felnőttkorban is kiváló szórakozás! A Játéktenger üzletünkben olyan variációkat is felfedezhet, melyek alkalmasak az egész család bevonására, felhőtlenül vidám közös pillanatokat szerezve egymásnak, de számos partijátékot és komolyabb fejtörést igénylő stratégiai társasjátékot is találhat. Nincs annál értékesebb a mai világban, mint amikor minőségi időt tölt a szeretteivel, és a játék felhőtlen perceit közösen élik meg, mely által örökké tartó emlékekkel gazdagodhat. A New Phone Who Dis? egy 100%-ban offline, szöveges üzenetekkel ellátott társasjáték, mely biztosan feldobja a kerti partik hangulatát. Versenyezzen barátaival, hogy létrehozzák a leghumorosabb szöveges üzenetszálat, és kápráztassa el a bírót a viccesebbnél-viccesebb mondatokkal!

Meghitt teaceremónia

A nyári nagy melegben egy kellemes aromájú, üdítő és hidegen is ízletes tea tökéletes italnak bizonyulhat. Ezen időszakban kiemelten fontos odafigyelnie az elegendő folyadékbevitelre. A legegészségesebb, ha tiszta vizet és édesítés nélküli gyógyteát fogyaszt. Amennyiben még nem ismeri ki magát teljesen a teák világában, válasszon olyan egyszerűbb ízeket, melyek hidegen fogyasztva is finomak: a C-vitaminban gazdag csipkebogyótea, a közkedvelt bodzatea, a hűs menta tea vagy a rafinált ízvilágú citromfű főzet egy szempillantás alatt mindenki kedvencévé válik. A Ronnefeldt Teaház kínálatában frissítő gyümölcsteákat, wellness teákat és gyógyteákat találhat. Egy ízléses teáskészlet pedig a vendégségek közkedvelt elemeivé válhatnak, hiszen ki ne kortyolna szívesen hűs teát egy elbűvölő csészéből?

2022. 07. 15.