Elérkezett a várva várt május, a nyár előszobája. Itt az ideje a gardróbunkat felfrissíteni és előszedni a hátsó polcokról a kedvenc darabjainkat, illetve kiegészíteni a ruhatárunkat a 2023-as nyári trendek sokoldalú szettjeivel! A 2023-as nyári trend legnépszerűbb színei a kék, a lila, illetve az időtlen fehér, amely a maga minimalista, letisztult formájában a kora tavaszi, nyári időszak örök slágere. Tartson velünk a cikk végéig, hogy képben legyen a legfrissebb divattrendekkel. Vásárolja tudatosan ruhaneműit és alakítson ki azt itt található tippek segítségével egy kapszulagardróbot a nyári időszakra!

Sikkes, lezser, fiatalos. Imádjuk!

A divatirányzatok szinte minden szezonban átalakulnak, változnak, de akad néhány, ami hosszú évekig hódít. A fenntarthatóságot szem előtt tartva, a környezetvédelem érdekében a tervezők egyre inkább ugyanazokat a ruhadarabokat tálalják nekünk kissé más köntösben, ahelyett, hogy újabb és újabb irányzatokkal halmoznának el minket. S.Oliver üzletünk legújabb kollekciói fiatalos lendületet adnak a mindennapoknak. Az üzletünkben kapható szettekre a 2023-as trendeknek megfelelően jellemző a futurisztikus dizájn, a könnyed illeszkedés és a lezser megjelenés.

Élénk színek és eltúlzott formák

2023-ban bár továbbra is jellemzőek maradnak a tavaly uralkodó trendek, azaz 2000-es évek divatjára jellemző elemek, de a látványos újdonságokból és a divat forradalmi megközelítéseiből sem lesz hiány. Az eltúlzott formák és az élénk színek hódítják a kifutókat! Értelmezze újra és formálja saját ízlésének megfelelően a divatot Clamar üzletünk tavaszi-nyári kollekcióinak segítségével. Ha szeretne különleges, élénk színű, minőségi darabokat vásárolni, jó helyen jár a Clamar Multibrand store-ban! Kollégáink kitűnő ízléssel segítik felfrissíteni, vagy akár kialakítani ruhatárát a nyári szezonban is.

Válassz jól táskát!

Minden szett elengedhetetlen kelléke a jól megválasztott táska. Felmerülhet azonban a kérdés, hogy pontosan mit is jelent a „jól megválasztott” táska. Nos, most ehhez adunk egy kis segédletet.
Ajánlott a kevesebb színt és minimális mintát tartalmazó táska választása, hiszen ezeket változatosan kombinálhatjuk szettjeinkhez. A mindennapi élet szempontjából pedig a legfontosabb szempont a praktikusság és a kihasználhatóság. Kellenek divatos kis méretű táskák is, azonban a legtöbbet a közepes és nagyobb méretű táskákat használjuk, épp ezért ezeknek a daraboknak a kiválasztásakor fokozottan kell ügyelni a minőségre. GION üzletünk táskái hagyományos kézműves technológiák használatával, valamint a legfinomabb, 100% növényi cserzésű, olasz bőrök és a legkorszerűbb anyagok alkalmazásával készülnek, épp ezért a GION termékek hosszú élettartamúak és jól bírják a mindennapi használatot.

Idén a nyár színe a lila!

Ha meglepődött a tavalyi év folyamán az intenzív színek népszerűségén, ideje hozzászoknia, mert a merész színösszeállítások 2023-ban is hódítanak. A kifutókon a Veri Peri árnyalatú lila és a napsárga dominál, így ezeket a színeket mindenképpen érdemes beszereznie a saját gardróbjába is. Elysées üzletünk az olasz divat legjavával várja Önt. Üzletünkben a legdivatosabb színösszeállításokat találja, ráadásul az egyedi darabszámú divatáruk azt is lehetővé teszik, hogy valóban egyedi szetteket állítson össze. Az itt vásárolt termékek esetében attól biztosan nem kell félnie, hogy egy ugyanolyan ruhát viselő személy jön Önnel szemben.


2023.05.05.