Már nem kell sokat várnunk, hogy átlépjünk a tavaszba, mely sok újdonságot tartogat számunkra a divat szempontjából. A következő szezon a frissességről, vidámságról és a játékos árnyalatok kombinálásáról fog szólni. A klasszikus pasztell és natúr tavaszi tónusok mellett a vibrálóan eleven, kirobbanóan üde színfoltok is helyet kapnak gardróbunkban. Amennyiben még nem érezzük teljesnek a tavaszi ruhatárunkat, alábbi tippjeink segítséget nyújthatnak minden öltözködési stílus kedvelőinek.

Kifinomult vagányság – Elysées

Ugyanazt a szettet különféle alkalmakra könnyen és gyorsan átalakíthatunk a kiegészítők és alapdarabok segítségével, így többször és változatosan viselhetjük ruháinkat. Egy szempillantás alatt varázsolhatunk a nappali elegáns kétrészes kosztümből estére sikkes öltözetet, ha a szoknyarészt nadrágra cseréljük. Az Elysées kínálatában számos jól kombinálható, egyedi darabszámú olasz divatárut találunk.

A figyelem középpontjában – My Day Collection

2022 a vérpezsdítő divatszínek éve lesz: kirobbanó optimizmus jellemzi a tavaszi trendeket. Egy különleges, energikus színvilágú statement darab kiválóan feldob bármilyen egyszerű, monokróm szettet. A My Day Collection egyszerre egyedi és elegáns ruhadarabokat kínál olasz és hazai kortárs tervezők jóvoltából.

.

Sportosan is divatosan – S.Oliver

Amennyiben fontos szempont számunkra öltözködés terén a kényelem és praktikum, ugyanakkor nem kívánunk lemondani a stílusos megjelenésről, az S.Oliver polcain biztosan rátalálunk az ideális szettre. Az új kollekció olyan rafináltan letisztult darabokat tartalmaz, melyek remekül variálhatóak egymással szinte bármilyen alkalomra.

Az egyediség eleganciája – Clamar Multibrand

A következő szezon a divatszabályok felrúgásának korszakát nyitja meg. Ne féljünk halmozni különböző mintákat és árnyalatokat! Amennyiben még idegenkedünk kissé a játékos öltözködéstől, magabiztosságot nyújthat, ha hasonló színvilágú darabokat kombinálunk először. A Clamar kínálatában különleges, időtálló, főként francia darabok közül válogathatunk, melyekkel felébreszthetjük a bennünk élő párizsi nőt.

2022. 02. 25.