Idén igazán hamar, március 31-én lesz húsvét vasárnap, ezért már most itt az ideje az ünnepi készülődésnek. A húsvéti időszakhoz számos népszokás és hagyomány tartozik, melyeket egyesek még mindig nagy lelkesedéssel követnek, míg másoknál a tavaszi dekoráció, vagy épp a sült sonka az egyetlen, amely az ünnepet jelzi. Akármit is tervez idén húsvétra, a Rózsakertben most sem fog csalódni, hiszen rengeteg tematikus aprósággal, meglepetéssel, és remek ajánlatokkal várjuk önt! Új cikkünkben pedig a húsvéti készülődést igyekszünk egyszerűbbé tenni.

.

Ünnepi teríték

A húsvéti ünnepkör fontos részei az olyan finom fogások, mint a sült sonka, torma, és tojás, a szendvicsek és a kalácsok. Az ünnepi ételek pedig megérdemlik a különleges tálalást is! A Villeroy & Boch idén is vadonatúj, húsvéti kollekcióval várja a vásárlókat, melyben egyedi, minőségi darabok kaptak helyet, aranyos ünnepi mintákkal. A különleges étkészletek mellett pedig porcelán díszekkel is szebbé teheti az ünnepi asztalt és környékét.

Húsvéti dekoráció

Varázsoljon tavaszt az otthonába, és készítsen különleges dekorációt, amellyel méltóképpen várhatja a húsvétot. Akár egy csomag színes papírból is csodálatos tavaszi dekorációt készíthet, és még csak komolyabb kézügyességre sincs szüksége ahhoz, hogy apró nyuszikat vagy pillangókat hajtogasson. Mindemellett pedig ne feledkezzen meg az ünnep legfontosabb kellékeiről: a színes, díszes tojásokról sem. Szerezze be az ünnepi dekorációhoz szükséges kellékeket a Papír-Szigetből!

Meglepetés a nyuszitól

A legkisebbek bizony még ma is várják, hogy húsvétkor valamilyen apró ajándékot hozzon nekik a nyuszi, így érdemes kis meglepetésekkel is készülnünk! Készítsünk a gyerekekkel közösen húsvéti fészket, amelybe az ajándékokat tehetjük, vagy jó idő esetén rejtsük el a meglepetéseket a kertbe, ahol a kicsik megkereshetik őket. A tökéletes ajándékokat pedig most is a Játéktenger üzletében szerezheti be!

Ízletes nyalánkságok

A különleges ételek mellett a nassolnivalók is részei az ünnepnek. Ha a klasszikus csokinyuszi mellett valamilyen más édességgel is feldobná a húsvétot, akkor ne habozzon felkeresni a CsupaCsoki Exkluzív édességboltot, ahol igazán sokféle tavaszi és ünnepi hangulatú finomság várja – a sima csokitojástól kezdve, az egészen egyedi ízvilágú, töltött édességekig és bonbonokig.


2024.03.22.