Elérkezett egy új év, ami számos lehetőséget rejt magában. Bármilyen célt határoztunk meg vagy bármilyen fogadalmat is tettünk, az biztos, ahhoz, hogy kivitelezhessük az első és legfontosabb dolog, hogy ügyeljünk az egészségünkre! A testi, lelki egyensúly az alapja a boldogságunknak, épp ezért szánjunk magunkra és az egészségünkre időt, energiát, figyelmet! Cikkünkben néhány tippet hoztunk, melyek segítenek az egészség megőrzésében vagy épp annak visszaszerzésében!

A téli megfázás és a gyerekek

Folyton csepegő orr, köhögés és tüsszögés jellemzi gyermekének elmúlt napjait? Az évnek ebben az időszakában sajnos nagyon gyakoriak a megfázásos betegségek, különösen, hogy az elmúlt hetekben felkerestünk minden rokont, ismerőst. Egy kevésbé súlyosnak tűnő megfázás nem minden esetben orvosolható tüneti szerekkel. Ezért, ha az orrcsepp, a köhögéscsillapító, a C- és D-vitamin és a már bevált köptető nem hoznak enyhülést, mindenképp érdemes gyermekorvoshoz fordulni. Az RMC-ben Papp Eszter várja a kis lurkókat, hogy újra mosolyt csalhasson az arcukra.

Vitaminok az erős immunrendszerért

Nemcsak betegség esetén, hanem egészségmegőrzés céljából is érdemes felkeresnie a gyógyszertárat, hiszen számos egészségvédő készítményt, sőt szépségápolási termékeket is találhat ott. BENU Gyógyszertárunk modern, ugyanakkor barátságos hangulattal méltón képviseli a Rózsakert Bevásárlóközpont szellemiségét és tesz eleget a vásárlóközönség igényeinek termékkínálatával, havonta megújuló kedvezményekkel, a hét minden napján történő nyitvatartással.

A tea a gyógyulás kulcsa

Ha szilveszterkor sok időt töltött kint a hidegben, vagy olyan helyen járt, ahol egyszerre sok ember tartózkodott érezheti úgy, hogy ugyan még nem beteg, de nem örvend száz százalékos egészségnek. Erre az egyik legjobb recept, ha a hétvégén kicsit lelassítja magát és bekucorog egy jó, forró teával a kanapéra, így hagy elég időt a szervezetének arra, hogy regenerálja önmagát. Dm, illetve Ronnefeldt Teaház üzletünk is széles teakínálattal várja, így biztosan megtalálja azt, ami megfelel az ízlésének és, ami képes megadni Önnek a kellemes téli teázás élményét!

Egészséges étkezés a sűrű napokon is!

Sok fogadalom születik minden év elején, ami az egészséges táplálkozásra vonatkozik. Sokan elkövetik azt a hibát, hogy hosszú távon tarthatatlan diétákba hajtják magukat, így pedig folyamatos kudarcélmények születnek ezekből a próbálkozásokból. Vegye figyelembe, hogy lesznek napok, amikor nem tud otthon előre főzni magának! Azonban ezeken a sietős napokon sem kell teljesen elengednie az elveit. Green – tasty & free éttermünk egy modern, tudatos élet szemléletet és étkezési kultúrát közvetítő mentes bisztró. Kínálatuk főként változatos gluténmentes és vegán fogásokra épül, amiket a Green csapata minden nap helyben készít el, így kiváló lehetőség azoknak, akik egészségesen szeretnének étkezni.Boldog, egészségben és sikerekben gazdag új évet kíván Önnek és családjának a Rózsakert Bevásárlóközpont!

2022.01.06.