Novemberben jelennek meg az üzletekben az első ünnepi termékek, ekkor még távolinak tűnhet a karácsony, de érdemes időben elkezdeni ötletelni és tájékozódni, hogy kinek mit vegyen ajándékba, hogy elkerülje a stresszt, és békében készülhessen az ünnepekre. Olvassa el cikkünket, hogy megtudja, mely üzletek milyen kedvezményekkel várják Önt a Rózsakert Bevásárlóközpontban november 10. és november 13. között. Gyűjtsön inspirációt a tökéletes karácsonyi ajándékok kiválasztásához!

Ajándék ötletek gyermekeknek

Karácsony ünnepe talán a gyerekek számára adja a legnagyobb élményt, így a Rózsakertben a Shopping Weekend ideje alatt (november 10. és november 13. között) kiemelt szerepet kaptak azon üzleteink, akik termékeikkel, szolgáltatásaikkal a gyermekeknek kedveskednek. Játéktenger üzletünk rengeteg társasjátékot, legót és plüss figurát rejt, amelyek garantáltan mosolyt varázsolnak a kicsik arcára. Ráadásul most minden terméket 15% kedvezménnyel szerezhet be! Érdemes még az ünnepek előtt felkeresni a gyerekekkel Tincses-sziget Gyermek élményfodrászatunkat is, hogy az ünnepeket új, elegáns frizurával várhassa a pici is, és a hajvágást játéknak és ne egy nyűgnek tekintse. A-Wear Sport üzletünkben minden terméket 10% kedvezménnyel szerezhet be, ez kiváló lehetőséget teremt arra, hogy például a fa alatt egy gyönyörű és új korcsolyával kedveskedjen gyermekének.

Ajándék ötletek hölgyeknek

A hölgyek szívét tagadhatatlanul rabul ejtik a gyönyörű ruhák, kiegészítők, kozmetikumok és lakásdekorációk. Érdemes nyitott szemmel járnia a napokban női rokonaival, ismerőseivel, és megfigyelni, hogy mik azok a termékek, amiket igazán megcsodálnak a kirakatokban. A család összes különböző ízlésű hölgyének megtalálja a Rózsakertben a kiváló darabot, legyen szó akár egy elegáns karláncról, egy csinos ruháról vagy egy új szemhéjfesték palettáról. A Shopping Weekend alatt Gold House Ékszerboltunkban 10% kedvezménnyel kínáljuk a legelegánsabb darabokat, amelyek párján, testvére, édesanyja csuklóján válnak igazi ékké.My Day Collection üzletünkben olasz minőségű ruhadarabok közül válogathat 20-50%-os kedvezménnyel. Marionnaud üzletünkben pedig akár 50%-os kedvezménnyel talál kozmetikumokat. Ha esetleg ódzkodna egy ruhadarab beszerzésétől az esetleges mérethiba miatt, a sminktermékek esetében pedig a megfelelő színárnyalat elvétésétől tart, akkor döntsön egy gyönyörű lakberendezési tárgy vagy egy minőségi étkészlet megvásárlása mellett. Villeroy & Boch üzletünkben a teljes árukészletre 15% kedvezményt biztosítunk a Shopping Weekend ideje alatt.

Ajándék ötletek férfiaknak

Nőként gyakran nehéz feladat, hogy kitalálja az ember mi jár egy férfi fejében, de az ajándékozás esetében nem kell ennek így lennie. Egy minőségi itallal, egy elragadó regénnyel vagy egy különleges teával, forró csokoládéval leveheti a lábáról a család férfi tagjait. Bortársaság szaküzletünkben nemcsak kiváló minőségű italokkal, de szakértői segítséggel is ellátjuk, így ha Ön nem rendelkezik mélyebb tudással az italok világában, üzletünkben akkor is megkapja azt a segítséget, amivel párja vagy választott rokona kedvére tehet. Líra Könyváruházunkban 15% kedvezménnyel szerezheti be az üzlet bármely kötetét. Férfiaknak különösen ajánljuk az alábbi kötetet: Mara Cappelletti: Legendás karórák. Ez a lenyűgöző album főbb vonalaiban ismerteti a karóragyártás fejlődését 1900-tól 2010-ig. Csupa Csoki Exkluzív üzletünkben pedig a Shopping Weekend ideje alatt 20% kedvezménnyel vásárolhatja meg az exkluzív teákat.

Ajándék ötletek a nagyszülőknek

Nincs is jobb ajándék a nagyszülők számára, mint egy fotóalbum vagy egy scrapbook, melyet mi magunk állítunk össze. Az utóbbihoz Kodak Express üzletünkben a Shopping Weekend ideje alatt 15% kedvezményt biztosítunk a képkidolgozások árából, ez nagyban hozzájárul egy minőségi és esztétikus album összeállításához. Papír-Sziget üzletünkben pedig számos olyan kelléket talál, köztük például színes papírok, lyukasztók, ragasztók, amelyek szintén elengedhetetlen kellékei egy scrapbook elkészítésének. Az elkészült ajándékcsomagot kiegészítheti egy különleges édességgel is Rosé Édesség üzletünkből, ahol most akár 10%-os kedvezménnyel is beszerezheti a páratlan finomságokat.

A Shopping Weekend pontos ajánlatairól az alábbi oldalon tájékozódhat részletesen!

2022.11.09.