Az ünnepek után nem egyszerű visszarázódni a dolgos hétköznapokba, ráadásul a januári hideg idő és a korai sötét miatt sokakat elkap ilyenkor a januári fáradtság és rezignáltság. A Rózsakert vadonatúj tippjei segítségével azonban ön is könnyebben átvészelheti a hosszú telet, elkerülheti a fáradtságot, és aktív maradhat egész januárban!

.

Fedezze fel a téli sportokat!

Ahhoz, hogy megőrizzük az energiánkat, a legjobb módszer az, ha rendszeresen sportolunk. Szerencsére télen is rengeteg lehetőség áll a rendelkezésére, a beltéri sportokon kívül az olyan népszerű téli sportok is, mint a síelés, a korcsolyázás vagy akár a szánkózás. Fontos azonban, hogy olyan sportot válasszon, amelynek az űzése örömet okoz önnek, és szerezze be a szükséges eszközöket az a-Wear Sport üzletében!

Szánjon időt a lazításra!

Ha egy kis feltöltődésre vágyik, akkor szabadítson fel egy estét, és kényeztesse magát egy kellemes fürdővel, testradírral és illatos, minőségi krémekkel. Már akár félórányi lazítás is csökkentheti a stresszt és javíthatja a közérzetet, így érdemes időt szánni időnként erre a tevékenységre is. A tökéletes wellness délutánhoz pedig szerezze be a legfontosabb hozzávalókat a Marionnaud Parfümériában!

Varázsolja újjá a környezetét!

Ha egy kis megújulásra vágyik, tegye szebbé a közvetlen környezetét néhány különleges tárggyal! Már 1-2 apró tárgy is sokat adhat hozzá az otthona hangulatához, különösen, ha ilyen csodaszép, virágos darabokat választ, melyek máris elhozzák a tavaszt a lakásba. Akár ezt a különleges étkészletet választaná, akár más stílusú tárgyakat keres, a Villeroy & Boch üzletében biztosan megtalálja az ön otthonához passzoló darabokat!

Adjon magának egy kis extra kényeztetést!

Ha egy-egy napra mégis elkapná a januári fáradság, akkor se aggódjon, hanem adjon magának egy kis időt a pihenésre, és kényeztesse magát valamilyen különleges finomsággal, például egy ízletes forró csokival, vagy néhány szem bonbonnal. Fedezze fel a CsupaCsoki Exkluzív hatalmas választékát, és kóstoljon meg egészen izgalmas nassolnivalókat is!


2024.01.19.