Már csak két hete maradt az ajándékok beszerzésére! Szeretnénk idén is megkönnyíteni az ajándék választás nehézségeit ünnepi magazinunkkal, melyben csokorba szedtünk mindent, amire szüksége lehet ahhoz, hogy az ünnepet felkészülten és békében várhassa családjával. Cikkünkben hoztunk egy kis szösszenetet a magazinunkban is szereplő üzleteink kínálatából, illetve a bolttulajdonosokat bemutató írásokból. Inspirálódjon a Rózsakert Bevásárlóközpont Karácsonyi Magazinjából, hogy szeretteinek tökéletes ajándékokkal kedveskedhessen a szeretet ünnepe alkalmából!

Különleges édességek

Az egyik legjobb ajándék, amelynek kortól és nemtől függetlenül mindenki örül: a csokoládé. Ha egyáltalán nincs ajándék ötlete, akkor egy igényes és különleges csokoládéval biztosan elkápráztatja megajándékozni kívánt szeretteit, kollégáit. Magazinunkban egy hosszabb cikk olvasható Csupa Csoki Exkluzív üzletünkről, illetve annak tulajdonosairól. Édességboltunkban főként angol termékek találhatók. A bolt tulajdonosai rendszeresen maguk választják ki, kóstolják végig az üzletben található édességeket és teákat, többek között ez biztosítja a bolt egyedülálló és széles kínálatát. Az üzlet választéka azonban nem korlátozódik kizárólag angol és skót termékekre. Más országokból is találhat különleges termékeket a bolt polcain. Például az olasz Majani és a német Peter’s magas árkategóriás csokoládé vagy az amerikai Twizzlers gumicukor is elérhető az üzletben.

A füzetek szerelmeseinek

Ha tudja egy kedves rokonáról, hogy a papíráruk szerelmese, sok időt tölt füzeteinek színezésével, szépítésével, akkor lepje meg Papír-Sziget üzletünk jövő évi naptárával vagy egy naplónak való füzetével. A különleges lapok közé szerette a jövő év történéseit írhatja bele. Az üzletben Ausztriából, Svájcból, Spanyolországból származó termékeket is talál, így a magas minőség és a vevőközpontú kiszolgálás garantált. Az előbbiek mellett üzletünkben a csomagolásához szükséges összes eszközt, terméket is megtalálja, így mindenképp érdemes a napokban felkeresnie személyesen a boltot. A Papír-Sziget mögött álló tulajdonosokról és a vállalkozás múltjáról, értékeiről szintén olvashat egy cikket magazinunkban!

Az ünnep illata és színe

Sokszor a legkisebb apróságnak is örül az ember. Az utolsó munkanapon egy-egy szál virágnak, vagy egy szép, ünnepi koszorúnak biztosan örülnének kollégái. Moyo Virág üzletünk széles kínálattal rendelkezik akár egy szép virágot, akár dísznek szánt fenyőágat, koszorút keres.
Moyo virágboltunk egy családi vállalkozás. A cég első üzlete még a háború előtt, nyílt meg Budapesten, és bár ezek a boltok elvesztek az államosítással, a szakma és annak szeretete megmaradt a családban. Generációról generációra száll a virágok iránt érzett szeretet és szakértelem, hogy pontosan hogyan, arról magazinunk oldalai között olvashat részletesebben!

A megjelenés koronája az ékszer

Gold House Ékszer üzletünkben az ékszer Önért és szeretteiért van! Az 1994-ben alapított ékszerhálózat már három évtizede működik ugyanazzal az ékszerész-üzemi háttérrel és különleges külföldi partnerkörrel, amelyek lehetővé teszik az egyedi igények kielégítését. Magazinunkban részletesen olvashat az ékszerhálózat megszületéséről, azonban azt már most eláruljuk, hogy az üzletünkben vásárolt ékszerek nem jönnek Önnel szembe az utcán, így ha valami igazán egyedivel lepné meg szeretteit az ünnep alkalmából, akkor erre a Gold House a legmegfelelőbb választás. Az üzletbe saját rajzzal is érkezhet az elképzelt ékszerről, de a közös tervezésre is lehetőség van egy számítógépes program segítségével. Még éppen időben van, hogy az egyedi darab karácsonyra a fa alatt legyen!
Magazinunk ajánlatai között még számos ajándék ötletet, divatcikket, kozmetikumot, olvasnivalót, otthoni kiegészítőt, játékot és persze gasztronómiai finomságot is talál. Olvassa el a teljes kiadványunkat ITT!


Szeretetteljes adventi időszakot kíván a Rózsakert Bevásárlóközpont!

2022.12.09.