A téli hónapokban is számtalan lehetőség áll rendelkezésre, hogy élménydússá tegyük a gyerekek számára a mindennapokat.

Ehhez hoztunk most néhány ötletet.

A közös játék öröme

Társaságban mindig sokkal élvezetesebb a játék. A Süni Játékkuckóban külső és belső játéktér is várja a kicsiket, valamint számos új játékszerrel is megismerkedhetnek.

A Süni Játékkuckóban ráadásul a gyermekmegőrzést is vállalják, így Ön nyugodtan vásárolhat, ameddig gyermeke is jól szórakozik.

Kreatív mindennapok

A különféle csináld magad készletek a kézügyességet és a kreatív gondolkodást is fejlesztik, miközben rendkívül szórakoztatóak is. A végeredményként elkészülő tárgy pedig óriási sikerélményt okoz a gyerekeknek.

Papír-Sziget és Játéktenger üzletünkben izgalmas do-it-yourself készletek közül válogathat.

Építő játékok

LEGO-ból sosem elég. Kevés olyan játék létezik, amely ennyire komplex és szórakoztató módon fejleszt számos olyan készséget, mint a kézügyesség, valamint a kreatív és összetett gondolkodás. Sőt, a legózás az ötlettől a megvalósításig a teljes folyamatot felöleli. Akár egyszerűbb építőelemeket keres kisebb gyerekek számára, akár bonyolultabb tematikus készleteket a nagyobbaknak, Játéktenger üzletünkben megtalálja a korosztálynak megfelelő darabokat.

Aktív időtöltés

Nem szabad lebecsülni a friss levegő jótékony hatását a hidegebb napokon sem! Séta helyett érdemes kipróbálni a kimondottan gyerekek számára tervezett Mini Micro rollereket. Biztonságos és izgalmas programlehetőséget nyújt a legkisebbeknek is.

A rollereket és a hozzá szükséges felszereléseket szakértői segítséggel választhatja ki a-Wear Sport üzletünkben.

A hőmérsékletnek megfelelő öltözetről sem szabad megfeledkezni – S.Oliver üzletünkben a hidegebb napokra is stílusos gyermekruhákat talál.

2022. 01. 20.