A nyári időszaknak a pihenés és a kikapcsolódás meghatározó része az, hogy a családdal, barátainkkal beülünk egy-egy péntek délután vagy hétvégén egy étterembe és egy ízletes étel mellett beszélgetünk, közösen töltjük az időt. Összeállításunkkal azoknak szeretnénk segíteni, akik az előbb említett programhoz ideális helyszíneket keresnek. Ha bizonytalan abban, hogy hová vigye kedvesét, legjobb barátját, szüleit, mi segítünk most Önnek. Cikkünkben összeszedtük bevásárlóközpontunk éttermeit. Összeállításunkban gondoltunk a mindenmentes étrendet követőkre, a kelet ízeinek szerelmeseire, sőt a japán és magyar ételek kedvelőire is.

.

Prézli bisztró

Prézli bisztrónk menüjét főként a magyaros ételek alkotják. Bisztrónk aktuális menüje szezonális, válogatott minőségű alapanyagokból készül, így nyáron különösen gazdag kínálat közül válogathat. Ha a magyar konyha remekeire vágyna, akkor igazán jó választás lesz a Prézli bisztró. Szeretettel várjuk!

Old City és Peking büfé

Old City – keleti éttermünk és Peking büfénk kiváló helyszínek arra, hogy egy kellemes nyári délutánon felfedezzék a mesés kelet ízeit. Sokan nem tudják, hogy a „keleti konyha” kifejezés a keleti, indiai, ázsiai és a kaukázusi, valamint a Balkán-félsziget klasszikus, hagyományos fogásait is magában foglalja. Kebab, falafel, humusz, pekingi kacsa, mogyorós csirke és megannyi ínyencség várja Önöket éttermeinkben!

8 m² és Green – tasty & free

A 8 m² nem is annyira étterem, hanem egy klasszikus szendvicsező és egy újhullámos zabkásázó ötvözete kávéval fűszerezve. Frissen készült szendvicsek mellett egészséges, mentes és szabadon összeállítható zabkásák közül válogathat. A Green – tasty & free éttermünk pedig szintén egy modern, tudatos életszemléletet és étkezési kultúrát közvetítő mentes bisztró. Az étterem kínálata főként változatos gluténmentes és vegán fogásokra épül. A fenntartható és mentes ételek a megfelelően összekomponált ízek által felejthetetlen élményt adnak!

Noriko Sushi

Noriko Sushi éttermünk egy japán chef irányítása mellett, tradicionális és modern sushikat készít kizárólag a legmagasabb minőségű alapanyagokból. Ha a japán ételek és kultúra rajongója, akkor el lesz varázsolva az étteremtől. Éttermünk előterében pedig egy kis boltrész is várja a vendégeket, ahol különleges japán élelmiszerek, kiegészítők közül válogathatnak a vásárlók!


2023.07.14.