Az új szezon mindig magával hozza a megújulás iránti vágyat. A borongós, dolgos hétköznapokból azonban jól esik néha kilépni, és kikapcsolódni. Látogasson el a Rózsakert Bevásárlóközpontba, ahol üzleteink és éttermeink mellett színvonalas szolgáltatásokkal is várjuk Önt. A Rózsadomb szívében egy helyen mindent megtalál, amire csak szüksége lehet a mindennapokban.

Mesés úti célok

Tegye különlegessé az őszt egy felejthetetlen utazással! Mit szólna egy hosszú hétvégéhez Isztambulban, New Yorkban, vagy egy varázslatokban és élményekben gazdag franciaországi kiruccanáshoz? A Rózsakert Bevásárlóközpont szolgáltató üzletei leveszik a válláról a tervezés terhét, Önnek csupán az úti célt kell kiválasztania. A Viva Utazási Iroda egész évben vállalja külföldi és belföldi üdülések lebonyolítását, szállásfoglalást, autóbérlés és utasbiztosítás közvetítését. A földszinten található Change Valutaváltóban kényelmesen és diszkréten intézheti a pénzváltást, egyéb pénzügyeit pedig gyorsan és biztonságosan kezelheti a CIB Bankban.

Csomagküldés egyszerűen

Az AlzaBox és Foxpost csomagautomatáinkkal a hét bármely napján gyorsan és egyszerűen adhatja fel és veheti át csomagjait. A földszinten található automaták rendkívül biztonságosak, érintésmentesen igénybe vehetőek, ráadásul a nap 24 órájában riasztó- és kamerarendszer védi őket. Egyéb levél- és csomagfeladásra hétfőtől szombatig a Magyar Posta várja Önt színvonalas szolgáltatásokkal.

Őszi nagytakarítás

Vége a nyárnak, a napsütésnek és az autómosás már inkább számít nyűgnek, mint kellemes időtöltésnek a szabadban. Szeptember végén már hamarabb sötétedik és lassan állandó vendéggé válik a reggeli fagy. Bízza autója ápolását ránk, hiszen minden kocsinak kijár egy kis extra törődés. A Star Wash – Premium Car Spa prémium környezetben, svájci vegyszerekkel és több éves tapasztalattal rendelkező munkatársakkal dolgozik. Olyan szolgáltatások közül választhat, mint például külső  és belső takarítás, waxolás, bőrápolás, polírozás vagy az oldtimer autómosás. Miközben autója szépül, Ön nyugodtan tud vásárolni vagy ügyeket intézni a bevásárlóközpontban.

Régiből újat

Minden bizonnyal Ön is rendelkezik olyan ruhákkal, melyeket sajnál kidobni, azonban már elvesztették régi tartásukat, vagy esetleg meghibásodtak. A Mindentvarró Varázskuckóban cipzár-, textil- és bőrjavítás szolgáltatásokkal várják, de ruha alakítást, igazítást, és gyártást is vállalnak. A Mister Minit – Top Clean üzletünk szolgáltatásai kiterjednek a ruhatisztítás mellett a cipőjavításra, kulcsmásolásra és gravírozásra is. A hagyományos textiltisztítás mellett bio eljárást is választhat, melyet Magyarországon jelenleg kizárólagosan a Top Clean végez. A vásárlók az üzletben kényelmesen megvárhatják a választott szolgáltatások idejét.

2022. 09. 30.