Jövő héten kedden, február 14-én ünnepeljük a Valentin-napot. Ha nem is szeretné nagy dobra verni az ünneplést egy finom ebéddel vagy vacsorával garantáltan leveszi lábáról a kedvesét! Ha bizonytalan abban, hogy hová vigye kedvesét, mi segítünk most Önnek. Cikkünkben összeszedtünk bevásárlóközpontunk néhány olyan éttermét, amelyeket kifejezetten ajánlunk pároknak a közelgő szerelmesek ünnepe alkalmából. Összeállításunkban gondoltunk a mindenmentes étrendet követőkre, a kelet ízeinek szerelmeseire, sőt a japán és magyar ételek kedvelőire is.

Prézli bisztró

Prézli bisztrónk ételeit a magyaros ízek jellemzik. Bisztrónk aktuális menüje szezonális, válogatott minőségű alapanyagokból készül. Ha Valentin-napon a magyar konyha remekeire vágynának kedvesével, akkor igazán jó választás lesz a Prézli bisztró. Szeretettel várjuk!

Green – tasty & free

A Green – tasty & free éttermünk egy modern, tudatos életszemléletet és étkezési kultúrát közvetítő mentes bisztró a Rózsakert Bevásárlóközpont földszintjén. Az étterem kínálata főként változatos gluténmentes és vegán fogásokra épül, amiket a Green csapata minden nap helyben készít el. A friss és egészséges ételeket reggeltől estig kellemes környezetben fogyaszthatják el a vendégek, így ha egy igazán romantikus atmoszférára vágynak kedvesével, akkor a Green étterem lesz a tökéletes választás Önöknek. A fenntartható és mentes ételek a megfelelően összekomponált ízek által felejthetetlen élményt adnak!

Old City és Peking büfé

Old City – keleti éttermünk és Peking büfénk kiváló helyszín arra, hogy kedvesével felfedezzék a mesés kelet ízeit. A “keleti konyha” kifejezés a keleti, indiai, ázsiai és a kaukázusi, valamint a Balkán-félsziget népeinek hagyományos fogásaira utal. A keleti konyha jellegzetes vonásai közé tartozik például az a tény is, hogy sok étel alapja a bárány és a rizs. Kebab, falafel, humusz, pekingi kacsa, mogyorós csirke és megannyi ínyencség várja Önöket éttermeinkben!

Noriko Sushi

Noriko Sushi éttermünk egy japán chef irányítása mellett, tradicionális és modern sushikat készít kizárólag a legmagasabb minőségű alapanyagokból. Ha szerelme a japán ételek és kultúra rajongója, akkor el lesz varázsolva az étteremtől. Éttermünk most Valentin-napi sushi tállal várja a szerelmeseket!

2023.02.10.