A Rózsakert Bevásárlóközpont Rózsadomb ékszerdobozaként a hét minden napján várja az egész családot. Ide ellátogatva minőségi üzleteket, kitűnő éttermeket és magas színvonalú szolgáltatásokat is találhatunk. E heti blogcikkünkben bemutatjuk, mennyire sokszínű a Bevásárlóközpont.

Kényelem egy karnyújtásra

Fontos számunkra a kényelem és az akadálymentesítés. A bevásárlóközpont területén több kényelmes és csendes pihenőrészt találhatunk. A földszinten található tágas és kényelmes érintésmentes mosdók gyermekpelenkázóval felszereltek, valamint mozgáskorlátozottak számára is kialakítottak. Az épületben négy emeleten áthaladó automata mozgólépcső és hat lift működik, a földszinten és a -1. szinten pedig érintőképernyős interaktív információtábla segíti az érdeklődőket. Szolgáltató üzleteink segítenek mindennapi teendőinkben, legyen szó élelmiszervásárlásról, ruhatisztításról és igazításról, egészségügyről, postáról vagy gépjárműtisztításról.

Nemzetközi ízélmény

Ételudvarunk 7 étterme változatos fogásokkal és ínycsiklandó desszertekkel várja a látogatókat. Széles kínálatunkban helyet kap többek között a fűszeres keleti, az egyedülálló japán és a tradicionális magyaros ízvilág is. Az ételérzékenységgel rendelkezőkre és a speciális diétát követőkre is gondoltunk: rendelkezünk mindenmentes, zöldségalapú fogásokat felvonultató étteremmel és alternatív, kézműves édességeket kínáló sütizővel is. Az üvegfalú, tágas és napfényes beltéri étkező egész évben nyitva áll, tavasztól késő őszig pedig hangulatos környezetű szabadtéri terasz várja a vendégeket.

.

Szórakozás az egész családnak

Ahogy egyre nő a napsütéses órák száma és enyhül az időjárás, fontos, hogy több időt töltsünk a szabadban. Remek program ellátogatni a bevásárlóközpont játszóterére, ahol számos szabadtéri játék mellett nagyobb füves tér is várja az egész családot. A biztonság miatt sem kell aggódnunk, hiszen a játszótér elkerített területen található, melyet teljes egészében puha gumiborítás fed. Kisebbeknek és nagyobbaknak is kiváló szórakozás! Amennyiben beltéri elfoglaltságot keresne, amivel lekötheti gyermeke figyelmét, vidám játszóházunk és az egyedülálló gyermek élményfodrászatunk is tökéletes választás.

Minőség minden szinten

A Rózsakert Bevásárlóközpont minden emeletén színvonalas kiszolgálás várja. A közel 50, széles választékot kínáló üzlet közül mindenki rálelhet a kedvencére, legyen szó ruházati cikkekről, technikai eszközökről vagy akár ajándéktárgyakról. Amennyiben autóval érkezne, a parkolásra sem lesz gondja, hiszen az épület aljában 202 férőhelyes, kétszintes parkolóház helyezkedik el. A Bevásárlóközpont fontos szerepet vállal a környezettudatos közlekedésben is: elektromos töltőállomásunk minden látogató számára rendelkezésre áll.

2022. 03. 18.