A húsvét a megújulást és a feltámadást jelenti. Ilyenkor összegyűlik a család, barátok és persze a körítése az összejöveteleknek a kellemes beszélgetések mellett mindig egy felejthetetlen ünnepi lakoma. Hoztunk néhány tippet a nyugodt és élvezetes vendégvárásra.

Mesés szirmok

Öltöztesse otthonát is ünneplőbe a tavasz bimbóival! Az ünnepi díszek elmaradhatatlan kellékeit, a szivárvány színeiben pompázó friss virágokat és hangulatos barkacsokrokat beszerezheti a Moyo Virág üzletünkben. Vendégségbe vagy asztaldísznek kitűnő választás egy vegyes, vágott virágokból álló csokor, míg a kiültethető cserepes virágok a lakás vagy terasz központi díszeivé válhatnak.

Hívogató teríték

A húsvét sokak számára felér egy gasztronómia körutazással. Nagyszombaton, húsvét vasárnap és húsvét hétfőn a gasztronómia kerül előtérbe, ugyanis véget ér a böjt, kezdődhetnek a kulináris élvezetek. A húsvéti menü kiválasztása mellett az asztal dekorálását is fontos előre eltervezni, hisz egy ízléses teríték megalapozza a jó hangulatot. A Villeroy & Boch húsvéti kollekciójával a tavasz örömét, eleganciáját és az ünnepi légkört az asztalra varázsolhatja.

Egyre több családban hagyomány lett a húsvéti torta elfogyasztása is. A Süti. – Cake & Shake mennyei húsvéti tortákat és pitéket kínál, melyeket kár volna kihagyni.

A húsvét íze

A húsvéti asztal nélkülözhetetlen kelléke a sonka. A Hússzabóság kínálatában a legminőségibb füstölt, főtt, kötözött sonkákat, friss tojást, tormát és ízletes húsokat találhat.

A kalács sem maradhat el az ünnepi lakomából,  ezt a Petit Pain – Francia Pékség és Kávézó is jól tudja. Könnyed, foszlós kalácsok, helyben sütött bagettek, valamint tradicionális francia és német receptek alapján készített pékáruk várják Önt.

Az ízletes fogások megkoronázásául válasszon egy üveg finom bort a Bortársaságtól. A húsvéti menühöz jól megválasztott itallal komplex gasztronómiai élményben lehet része. A pezsgő vagy a habzóbor mindig jó választás, és ha igazán komplett egészben gondolkodna, akkor a desszert mellé az édes bort se hagyja ki.

Kedves meglepetések

Az apró húsvéti ajándékoknak nem csupán a gyermekek örülnek, de kedves gesztus vendégségbe sem üres kézzel érkezni. A Rose Édesség polcain különleges külföldi desszerteket és bonbonokat talál. A szezonnak és a közelgő ünnepeknek megfelelő kínálat folyamatosan frissül, emellett pedig egyedi ajándékcsomagok és ajándékkosarak készítését is vállalják.

2022. 04. 13.