A húsvéti készülődés vidám, színes forgataga könnyen magával ragadja a gyerekeket. Az édes kalács és a sós, ízes sonka, a torma és a zöldségek minden falatjában ott a tavasz, valamint az időjárás is egyre inkább a szabadtéri családi programoknak kedvez. Töltsön együtt a szeretteivel minél több időt, és élvezze ki az ünnep minden egyes percét. Készülődjön gondtalanul és vidáman a húsvétra alábbi ötleteink segítségével!

Plüss kedvencek

A feltámadás ünnepének egyik jelképe a húsvéti nyúl. Ezen időszak közeledtével sokan döntenek úgy, hogy élő nyulat vásárolnak házi kedvencnek, azonban a kisállat tartása komoly felelősséggel jár, az elhamarkodott, meggondolatlan döntés pedig akár kedvezőtlen következményekkel is járhat a kis kedvenc számára. Válasszon inkább egy szeretnivaló plüss nyuszit ajándékba! A Játéktenger polcain számos puha játék állatfigura található, melyek közül biztosan megtalálja a tökéletes húsvéti meglepetést gyermekének.

Ünneplés a szabadban

Már az 1900-as évek elején is divat volt tojásvadászatot tartani a kertben, a gyermekek legnagyobb örömére. Végtelenül boldoggá teheti egy ilyen izgalmas programmal a gyerkőcöket, ráadásul a szabad levegőn történő mozgás egészségre gyakorolt hatását is élvezhetik. A kisebbek az a-Wear üzletünk Mini Micro rollerein biztonságosan felfedezhetik az udvar minden szegletét, míg a nagyobbak minden bizonnyal vevők lesznek egy kiadós családi biciklitúrára is színpompás gyermek kerékpárokkal. Az a-Wear nem csupán szórakoztató sporteszközöket, de hozzájuk tartozó védőfelszereléseket is kínál.

Az olvasás öröme

Olvasni húsvétkor is a legjobb kikapcsolódás. Amelyik gyerek többet olvas, annak nem csupán a képzelőereje és kreativitása fejlődik, de még az iskolában is jobban teljesít. A Líra Könyváruház minden korosztály számára tökéletes ajándékokat kínál. Az utóbbi évek legnépszerűbb, legizgalmasabb regényei és igazi klasszikusok is várnak a kis felfedezőkre.

Játékos időtöltés

A Süni Játékkuckóban gyermeke hasonló korosztályúak társaságában önfeledt játékkal töltheti az idejét. Szakszerű felügyelet mellett a kisebbek és nagyobbak új barátokra lelhetnek, megismerkedhetnek új játékszerekkel és fejleszthetik kreativitásukat izgalmas kézműves programokkal. A vidám belső játéktéren csendes zöldövezetben játszótér is várja a gyermekeket. 

2022. 04. 08.