Már csak pár óra választ el minket attól, hogy egy új évbe lépjünk át. Ilyenkor nem árt ráhangolódni az ünnepre, kicsit lecsendesedni és felkészülni! Cikkünkben néhány tippet hoztunk, melyek segítenek ráhangolódni a szilveszterre és az új évre.

Határidőnapló a tudatos tervezéshez

Minden alapja a tervezés. Persze, az is fontos képesség, hogy tudjunk rugalmasak lenni, amikor arra van szükség, de egy jó terv a sikeres év legnagyobb titka. Papír-Sziget üzletünk minden eszközt biztosít Önnek ahhoz, hogy a terv készítésnek semmi ne adjon akadályt. Füzetet, tollat és egyedi, praktikus határidőnaplókat is talál üzletünkben.

Tiszta autó

Itt az ideje a megtisztulásnak, és ez bizony nem csak ránk, hanem a környezetünkre is igaz. Indítsa tiszta lappal, és tiszta autóval az új évet! A Star Wash – Premium Car Spa kézi autómosónk prémium környezetben, svájci vegyszerekkel és több éves tapasztalattal rendelkező munkatársakkal dolgozik, annak érdekében, hogy új évkor is Öné legyen a legtisztább autó az utcában!

Hangolódjon önmagára

A két ünnep közti időszak kiváló alkalom arra, hogy kicsit megpihenjünk. A karácsony előtti nagy ajándék utáni rohanás fáradalmait kicsit lerakjuk a vállunkról, és a további ünneplés előtt kicsit magunkba nézzünk, elcsendesedjünk. Líra Könyváruházunk ehhez a lehető legjobb eszközöket adja! Itt az ideje könyvet ragadni! Akár a karácsonyra szeretteinktől kapott regényeket fogjuk meg, akár régi kedvencünk a polcról, akár egy új általunk vásárolt kötetet, szánjunk időt magunkra és burkolózzunk be egy takaró és egy könyv társaságában a hideg napok elől.

Koccintson egy klasszikussal!

Már jó, ha idejében megválasztjuk azt a nemes italt, amellyel átlépünk a 2023-as évbe! Bortársaság üzletünk az év utolsó hónapjára időszerű és aktuális borokat emelt ki kínálatából. Választékuk olyan klasszikusait sorolták a hónapi borai közé, mint a Sauska Furmint vagy Légli Ottó pezsgőjének friss degorzsálása.Boldog új évet kíván a Rózsakert Bevásárlóközpont!

2022.12.30.