Az elmúlt hetekben beköszöntött az igazi jó idő, ami pont megfelelő időszak arra, hogy gardróbunkat is felfrissítsük néhány új darabbal. Heti blogcikkünkben 5 különböző stílushoz hoztunk ötleteket üzleteink kínálatából, így biztosan mindenki megtalálja a hozzá legjobban illő alapdarabokat és kiegészítőket.

Letisztult üdeség

A visszafogott pasztell színek rajongóinak könnyű dolguk van nyáron, hiszen ilyenkor egyébként is hódítanak a világosabb tónusok. Egy egyszerű fehér blúzt vagy ruhát feldobhatunk krémszínű, világosbarna kiegészítőkkel, melyekkel tökéletesen működnek együtt az aranyozott ékszerek. 

A nyári kánikulában a füstös tekintetek helyett a sminkek terén is érdemes inkább a barnás-púderes irányban gondolkodni, ez természetessé és üdévé teszi megjelenésünket.


fehér ruha: BLITZ női divat
táska: BLITZ női divat
papucs: BLITZ női divat
sminkpaletta: Marionnaud Parfüméria

Bohém nyári frissesség

A 2021-es nyári divatszínek között gyakran megjelennek a sárga és narancssárga színek különböző árnyalatai. Ha szeretnénk friss, játékos megjelenést elérni, akkor variáljuk bátran a narancs- és barackszíneket különböző textúrákkal és mintákkal. Kiegészítők terén érdemes a natúr, organikus anyagok felé nyúlni, mint például egy bohém szalmakalap, megjelenésünket pedig egy elegáns táskával és egy visszafogottan nőies parfümmel tehetjük teljessé.

szoknya: My Day Collection
táska: Gion bőrdíszmű
telefontok: drPhone GSM
espadrilles: My Day Collection
szalmakalap: s.Oliver
parfüm: Marionnaud Parfüméria

Romantikus vintage

Van, ami soha nem megy ki a divatból. Ilyen például a romantikus, vintage stílus, melybe mindig csempészhetünk egy kis csavart. Egy egyszerű, bézs vagy púderszínű szettet is feldobhatunk egy hangsúlyos, geometrikus napszemüveggel, designertáskával, vagy éppen virágos kendővel, melyet bátran viselhetünk a hajunkba kötve is. 

napszemüveg: Tóbiás Optika
táska: Gion bőrdíszmű
virágos kendő: s.Oliver
parfüm, körömlakkok: Marionnaud Parfüméria

A dzsungelek bujaságával

Vannak olyan ruhadarabok, melyeknek már a látványától is rögtön frissebbnek érezzük magunkat a nyári kánikulában. Az idén is hódító dzsungelmintás, trópusi minták és színek pontosan ilyenek. A nyár megfelelő időszak arra, hogy a komfortzónánkat elhagyva, kísérletezzünk a színekkel és kiegészítőkkel. Egy rojtos makramé táska éppen azt a buja hangulatot idézi meg, amit a növényminták ihlette darabok is.

dzsungelmintás sort: Elysées
napszemüveg: Tóbiás Optika
táska: s.Oliver
parfüm: Marionnaud Parfüméria

A fesztiválok királynőinek

Idén szerencsére számos koncertre és közösségi eseményre is sor kerülhet, ilyenkor kifejezetten jól esik lazább darabokba bújni, melyekben felszabadultan élvezhetjük az eseményeket. Jó ötlet néhány apró részletet csempészni öltözködésünkbe, amellyel kitűnhetünk a tömegből. Fektessünk nagyobb hangsúlyt a kiegészítőkre! Egy színes, bohém fülbevaló, feltűnő napszemüveg vagy feliratos táska a legegyszerűbb fesztiválszettet is képes nőiessé, divatossá varázsolni.

fehér blúz: s.Oliver
farmersort: Elysées
napszemüveg: Tóbiás Optika
fülbevaló: My Day Collection
táska: BLITZ női divat

További divattippekért kövess minket Instagramon is, hiszen a #trendtuesday során, keddenként számos ötlet hozunk üzleteinkből.

2021.07.02.