Az kora őszi szezonba lépve megváltoznak az élet színei és már más a levegő illata is. A nyári hajtás után mindenki lelassul kicsit, van idő alkotni és felkészülni a beköszöntő időszakra. Hoztunk néhány ötletet üzleteinkből, melyekkel az őszi napok is megtelhetnek életörömmel és vidámsággal.

Hangulatos nassolnivalók

A hűvösbe forduló őszi estéken előszeretettel kerülnek elő a puha plédek és a közkedvelt klasszikus sorozatok. Egy kiadós Netflix-maraton előtt érdemes ellátogatnia a CsupaCsoki Exkluzív üzletünkbe, ahol különleges külföldi édességek, sós rágcsálnivalók, üdítők és kávék között válogathat. A polcok rengetegében rálelhet olyan ismert filmek és sorozatok ihlette édességekre is, mint például a Jóbarátok szereplőivel illusztrált ízletes kekszek, Minyonos italok vagy a Charlie és a csokigyárból ismerős színpompás Nerds cukorkák.

Elbűvölő teadélután

Míg a nyári melegben a jeges üdítők jelentették sokak számára a folyadékpótlást, addig az őszi időszakkal együtt elérkezett a teaszezon is. Szeptemberben ideje elkezdeni az immunrendszer támogatását, hiszen az egyre hűvösebb és esősebb idővel az esetleges megfázás kockázata is nő. A Ronnefeldt Teaházban a klasszikus fekete teától kezdve a gyógyteákon és wellness teákon át a minőségi porcelán tea szettekig mindent megtalál, amire csak szüksége lehet az otthoni kikapcsolódáshoz. Ismerje meg a teák világát és élvezze, ahogy a csésze melegíti hideg kezeit, ahogy az édes aroma táncot jár a nyelvén!

A hosszú őszi délutánokra

Egy borongós napon mi is lehetne jobb program, mint bekuckózni egy izgalmas könyvvel és elmerülni a képzelet világában? A Líra Könyváruházunk széles kínálatában mindenki megtalálhatja a hozzá illő olvasmányt. Natalie Haynes Ezer hajó című műve biztosan elgondolkodtató élményt nyújt. Mindenki hallott már a trójai háborúról, azt azonban jóval kevesebben tudják, mi lett a sorsuk azoknak a lányoknak, nőknek és asszonyoknak, akikre általában az események mellékszereplőiként gondolnak. Mi várt rájuk a háború után? Miért küzdött meg az amazon hercegnő Akhilleusszal? Hogyan cselezte ki Pénelopeia a férje trónjára áhítozó kérőit? Az Ezer hajó az ő szemszögükből meséli el a nyugati világ egyik legnagyszerűbb és legmeghatóbb történetét.

A hangulat varázsa

Készítse fel otthonát is az új évszakra hangulatteremtő dísztárgyakkal! Játsszon a meleg árnyalatokkal, mint a sárga, a barna, a narancs és a szürke, hiszen ezek a varázslatos színek aktívan hozzájárulnak az őszi légkör megvalósításához. A Moyo Virág üzletünkben különleges vágott csokrokat és cserepes növényeket talál, melyek egy szempillantás alatt életet visznek bármely helyiségbe. A látvány fokozása érdekében pedig a váza vagy kosár közepén helyet kaphat egy mókásan kifaragott dekorációs tök, vagy más, őszt idéző apróbb dekoráció is. Helyezzen el otthonában néhány kellemes aromájú illatgyertyát, meleg tónusú, puha díszpárnákat, és engedje, hogy az ősz varázsa Önt is magával ragadja!

2022. 09. 02.