Kényeztesse magát a hideg őszi napokon igazán finom falatokkal, különleges édességekkel és lélekmelengető italokkal! A Rózsakertben számos gourmet üzlet kínálatából válogathat, melyekben a különleges ízek mellett elsődleges szerepet kap a minőség is. Cikkünkben bemutatjuk néhány gourmet üzletünket, és finomságokat is ajánlunk, melyeket érdemes önnek is megkóstolnia, ha legközelebb a Rózsakert környékén jár!

.

Különleges édességek

Ha különleges édességre vágysz, vagy ajándékba adnál valamilyen finomságot, akkor keresd fel a CsupaCsoki Exkluzív édességboltot, ahol nemcsak nagyon finom csokoládékat szerezhetsz be, hanem sokféle különleges üdítőt, sós nassolnivalókat, kekszeket, müzliket és olyan édességeket, amelyeket nem tudsz minden boltban megvásárolni!

Minőségi borok

Ha ön is szívesen elfogyaszt időnként egy-egy pohár bort, és fontos önnek a minőség is, akkor válassza ki kedvenc borát a Bortársaság prémium minőségű italai közül. Az üzletben kapható vörös- és fehérborok széles választékában mindenki megtalálja a számára megfelelőt, de akár röviditalokat, például magas minőségű gint is talál az üzlet polcain.

Friss péksütemények

A friss, forró péksütemények illatát már messziről érezheti az, aki a Rózsakertben jár, és elsétál a Petit Pain Francia Pékség közelében. Ha igazán finom péktermékre vágyik – legyen az édes vagy sós – pékségünkben garantáltan talál kedvére valót, melyet a Petit Pain Kávézóban kellemes körülmények között, kényelmesen el is fogyaszthat.

Forró teák

Az évszak egyik legnépszerűbb itala egyértelműen a tea, hiszen a kinti hidegből betérve semmi sem eshet jobban, mint egy pohár gőzölgő tea, mely átmelegíti a testet és a lelket. A Ronnefeldt Teaházban megkóstolhatsz sokféle különleges teát, sőt, haza is viheted a kedvenc teáidat minden fontos kiegészítővel együtt.


2023.11.17.