A nemzetközi gyermeknapot a világ számos országában ünneplik, az év legkülönbözőbb napjain. Magyarországon május utolsó vasárnapjára esik a gyerekek ünnepe. Ezen a hétvégén számos különféle programot szerveznek országszerte, változatos rendezvények közül válogathat, azonban ha elkerülné a tömeget és a sorban állással töltött időt, a Rózsakert Bevásárlóközpontban mindent megtalál, amire csak egy tökéletes gyermeknaphoz szükség lehet.

Puha védelmezők

Ha létezik életre szóló gyermekjáték, akkor a plüss minden kétséget kizáróan annak számít. A gyerekkor első pillanatától kezdve már jelen vannak és sok esetben még azt követő években is ott csücsülnek az ágy szélén a különböző plüssállatok. A Játéktenger üzletünk a legmodernebb társasokat, készségfejlesztő eszközöket, babákat, plüssöket, építőjátékokat, kreatív foglalkoztatókat vonultatja fel, melyek között biztosan megtalálja a gyermekének legmegfelelőbb játékszert!

Szárnyaló kreativitás

Sokszor egy kis közös kézműveskedés, barkácsolás, az együtt töltött idő többet ér a gyerkőcöknek még a legdrágább játékszernél is. A Papír-Sziget polcain minőségi festékek, színes ceruzák, ellenállhatatlan füzetek közül válogathat, melyek segítségével egy szempillantás alatt mókával teli kreatív délutánt varázsolhat az egész családnak. Kisebbeknek kiváló szórakozás egy kifestő, míg a nagyobbakkal közösen készíthet papírból kivágott színes maszkokat, vagy kézzel festett kártyapaklit. A kreatívabb szülők arcfestésre is vállalkozhatnak színpompás bőrbarát festékekkel.

Megérdemelt játékdélután

Ha az Ön gyermeke is sokkal jobban szórakozik társaságban, a Süni Játékkuckó tökéletes választás egy önfeledt játékos délutánra. A legkisebbek és kicsit nagyobbak közösen, játékkal és ismerkedéssel tölthetik az időt, magasan képzett szakemberek felügyelete mellett, így addig könnyedén el tudja intézni a bevásárlást vagy az ügyintézést a Rózsakert Bevásárlóközpontban.

Csinos új frizura

A Tincses Sziget Magyarország első gyermek élményfodrászata, mely a legmagasabb minőséget nyújtva teszi kedves élménnyé a legkisebbek számára is a hajvágást. A gyermekek kedvenc filmjeiket, meséiket nézhetik, miközben szakképzett fodrászok vágják hajukat. A gyermekbarát környezet, a barátságos, színpompás berendezés gondoskodik róla, hogy minden gyerkőc széles mosollyal és gyönyörű frizurával távozhasson innen.

2022. 05. 27.