Egy gyors ebédet szeretne, vagy egy megbeszélést bonyolítana le ebéd közben egy kellemes helyen? A Rózsakertben sokféle étterem, és rengeteg ízletes fogás közül választhat, ha úgy dönt, hogy nálunk tölti el az ebédidőt. A keleties ízek, és a magyar konyha kedvelőit egyaránt várjuk, sőt, azok is bőséges kínálatból választhatnak, akik nem fogyasztanak húst, vagy ételérzékenységgel küzdenek. Cikkünkben bemutatjuk néhány kedvelt éttermünket!

.

Különleges keleti fogások

A keleti ízek kedvelői könnyedén megtalálhatják a kedvenc fogásaikat a Rózsakertben, hiszen két éttermünk is kínál keleti inspirációk alapján készült ételeket. Az Old City – Keleti étterem kínálatában kebabot, falafelt, humuszt, és hasonló ízletes ételek közül válogathat, melyeket a legnagyobb odafigyeléssel készítenek el a szakácsok.

A Peking Büfében ezzel szemben hagyományos kínai ételeket fedezhet fel, ilyen például a hazánkban is kedvelt pekingi kacsa, az édes-savanyú leves, valamint a különleges ízvilágú mogyorós csirke.

Hamisítatlan magyaros ízek

Ha a házias ízeket kedveli, akkor a Prézli Bisztróban biztosan jól fog lakni, ahol a magyar konyha hagyományos és újító jellegű ételei közül válogathat. Az étterem célkitűzése, hogy mindig a legmagasabb minőségű ételeket biztosítsa a vásárlóknak, ezért a kínálat igazodik a szezonális zöldségekhez, az alapanyagok pedig mindig frissen kerülnek a séf asztalára.

Ételek egyenesen Japánból

A Noriko Sushi a Rózsakertben több mint egy évtizede, ugyanazon a helyen készít tradicionális és modern sushikat egy japán chef irányítása mellett, kizárólag a legmagasabb minőségű alapanyagokból. Az étteremben japán ételek és italok széles választékát kóstolhatja meg, és megvásárolhatja az otthoni sushikészítéshez szükséges minőségi eszközöket és összetevőket is.

Fenntarthatóság az étkezésben is

A Green – tasty&free egy modern, tudatos élet szemléletet és étkezési kultúrát közvetítő mentes bisztró a Rózsakert Bevásárlóközpont földszintjén. Az étteremben elsősorban glutén-, tej- és laktózmentes, valamint vegán fogásokkal találkozhat, melyeket a Green csapata helyben, friss alapanyagokból készít el. A kiváló minőségű ételek mellett pedig a bisztró nagy hangsúlyt fektet a környezettudatosságra is.


2023.11.03.