2024 számos újdonságot tartogat számunkra a divat terén is, miközben sok olyan darab is trendi marad, mely az előző években robbant be a divat világába. A Rózsakert üzleteinek kínálatában természetesen ebben az évben is megtalálja a legdivatosabb alkalmi és hétköznapi ruhákat, valamint kiegészítőket. Új cikkünkben pedig bemutatjuk, hogy milyen darabokat érdemes beszereznie, ha idén is szeretné követni a legújabb divatirányzatokat.

.

Feltűnő és meglepő minták

A kifutókon 2024-ben is hódítanak a nagy, feltűnő minták és díszítések, a masnik, virágok, vagy geometriai formák, melyeket egyszerűbb formájukban a mindennapi ruhatárunkba is beépíthetünk. A nagyon feltűnő darabok helyett azonban a hétköznapi összeállításokba érdemes inkább visszafogottabb, ízléses, mégis figyelemfelkeltő mintával rendelkező ruhadarabokat választani, például ezt a különleges, virágos ruhát a My Day Collection kínálatából.

Oversized darabok

Az elmúlt években jöttek divatba az úgynevezett oversized ruhák, melyek kényelmesek, praktikusak, és jól kombinálhatóak más ruhákkal is! Szerencsére ez a divathullám még mindig tart, így bátran viselheti ezeket az izgalmas darabokat. A bővebb felsőkhöz vagy kabátokhoz érdemes azonban szűkebb nadrágokat választani. A tökéletes szetteket vadonatúj üzletünkben, a Tiffosiban is megtalálhatja!

Ragyogó kiegészítők

A csillogó darabok nemcsak a szilveszteri partikon hódítottak, de az új év sztárjai is lesznek. Épp ezért érdemes a szettjeinkbe minél többször becsempészni egy kis csillogást, például egy különleges ékszerrel, vagy épp egy csodaszép, egyedi táskával, melyet megvásárolhat a Gion bőrdíszmű üzletében.

Visszafogott elegancia

Ha nem kedveli igazán a kirívó, feltűnő darabokat, akkor is lehet divatos az új évben, hiszen az egyszerű, elegáns darabok is fénykorukat élik. Ezek a ruhák a mindennapokra és a különleges alkalmakra is tökéletes választások, ha pedig szeretné kicsit feldobni a szettjét akkor megteheti egy színes sállal, vagy épp egy ragyogó fülbevalóval. A szezon legdivatosabb darabjaiból válogathat a GANT üzletében!


2024.01.05.