Lassan beköszönt a hideg időjárás, ezért itt az idő a gardróbfrissítésre! Épp ezért új blogcikkünkben segítünk választani a Rózsakert téli darabjainak hatalmas kínálatából, és a szezon legnépszerűbb, legdivatosabb kabátjaiból és téli kiegészítőiből szemezgettünk. Fedezze fel ön is különleges téli darabjainkat, és szerezze be az ön stílusához passzolókat!

.

Meleg steppelt kabát

Eljött az idő, hogy a vékony dzsekiket vastagabb kabátokra cseréljük! Ahogy tavaly, úgy ebben az évben is kifejezetten divatosak a steppelt kabátok, melyek egyszerre jó melegek és nagyon nőiesek, így a leghidegebb időjárás esetén is megfelelő viseletek, miközben jól is érezheti bennük magát. A Clamar Multibrand Store kínálatában sok csinos steppelt kabát közül válogathatsz a szezon legépszerűbb színeiben.

Divatos bőrkesztyű

Egyetlen téli ruhatárból sem hiányozhat egy meleg kesztyű, mely télen alaposan felmelegíti a kezeket. Ha idén szeretne igazán divatos lenni, akkor válasszon bőrből vagy műbőrből készült kesztyűt, mely a nemcsak csinos, de nem engedi át a nedvességet, így akár hógolyózni is lehet benne! A képen is látható divatos kesztyűt megtalálja a GANT üzletében!

Elegáns szövetkabát

Ha az ön számára is fontos, hogy elegáns lehessen a mindennapokban, akkor válasszon szövetkabátot a téli időszakra. Ma már rengetegféle stílusban és fazonban beszerezhetők ezek a kabátok, így bátran válogathat a különféle darabok közül, az idén pedig különösen divatos lehet, ha világosabb színt választ. A My Day Collection üzletében akár azonnal beszerezheti vadonatúj szövetkabátját!

Téli napvédelem

Ha téli kiegészítőkről beszélünk, akkor ritkán jut eszünkbe a napszemüveg, pedig télen is fontos a szem védelme a napfénytől, ha pedig hó is hull, akkor különösen indokolt a napszemüveg folyamatos viselése. Ha szeretné, hogy a szemét egy biztonságos és minőségi szemüveg védhesse, akkor keresse fel ön is a Tóbiás Optika szakértőit!


2023.11.10.