Április 7-én ünnepeljük az egészség világnapját, mely egyben az Egészségügyi Világszervezet, a WHO létrejöttének évfordulója is. Ebből az alkalomból legújabb cikkünkben is az egészségé lesz a főszerep: megmutatjuk, hogy hogyan étkezhet egészségesen a Rózsakertben! Ha az ön számára is kiemelten fontos az egészséges életmód és a helyes étkezés, akkor is látogasson el hozzánk bátran, és kóstolja meg finom ételeinket, melyek egyszerre energiát adnak, és támogatják a szervezete normál működését is.

.

Egészséges és környezetbarát

Étkezzen egészségesen úgy, hogy közben a Földet is megkíméli! A Green – tasty & free éttermünkben sokféle ízletes fogás közül választhat, melyekben az a közös, hogy elkészítésük során az étterem a lehető legkisebb terhet igyekszik a környezetünkre róni. A Green választékában emellett gluténmentes, tejmentes és vegán fogásokat is felfedezhet, így itt tényleg mindenki megtalálja azt, amit keres!

Tökéletes reggeli

Nemcsak egészséges ebédet, hanem egészséges reggelit is találhat a Rózsakertben! A 8 m2 – Sandwich & Coffee étteremben a reggeli kávéja mellett zöldségekkel magpakolt, tápláló szendvicseket, valamint kiváló minőségű, ízletes zabkását is fogyaszthat. Mivel a zabkása lassan felszívódó szénhidrátokat tartalmaz, így nemcsak jóllakottságot biztosít, de abban is segít, hogy egészen délig tartson a lendülete.

Finom halételek

Ma már számos kutatás bizonyítja azt, hogy azok az emberek, akik a lakóhelyükből adódóan sok halat és tenger gyümölcseit fogyasztanak, hosszabb életre számíthatnak, és számos betegséget elkerülhetnek. Ha ön is szeretné felfedezni az ínycsiklandozó halételek és a sushi páratlan ízvilágát, valamint jótékony hatásait, akkor látogassa meg a Noriko Sushi éttermét, és válogasson magas minőségű, különleges, keleti fogásaik közül.

Minőségi alapanyagok

Nemcsak kiváló minőségű készételek, hanem prémim alapanyagokból is válogathat, ha a Rózsakertbe látogat! A Hússzabóság hentesüzletünk rengeteg minőségi, hagyományos eljárással készített hústerméket kínál a vásárlói számára, melyekből tökéletes fogásokat készíthet el akár ön is. Próbálja ki a húsáruk mellett az üzlet különleges fűszerkeverékeit is!


2024.04.05.