Korábbi cikkünkben bemutattuk a Rózsakert Bevásárlóközpont éttermeit, most pedig elérkezett az idő, hogy megismertessük látogatóinkkal változatos, színes szolgáltatóinkat is. A Rózsadomb szívében egy helyen találsz meg mindent, amire szükséged lehet a hétköznapokban. 

 

Rózsakert Medical Center
A tudatos életmód mellett rendkívül fontos, hogy rendszeres szűrővizsgálatokkal biztosítsuk egészségünket. A Rózsakert Medical Centerben 58 szakterületen 100 orvoskolléga dolgozik azon, hogy pácienseik a legmagasabb szakmai színvonalnak köszönhetően gyógyuljanak. 

Az RMC DentArt fogászati központ szolgáltatásai gondoskodnak az egészséges fogakról és a szép mosolyról legyen szó felnőttekről vagy gyerekekről. Újszerű megközelítéseiknek köszönhetően egyszerre valósítják meg a funkció és az esztétika összhangját. 

 

Thai Harmónia Masszázs
A rohanó hétköznapokban mindannyiunknak szüksége van egy kis elcsendesedésre, megpihenésre. A thai masszázs az egyik legősibb keleti gyógymód, amely az élettani pontok ismeretével teremti meg a test és lélek harmóniáját. Már egy kezelés után is érezhetően összhangba kerülhetünk saját testünkkel, javulhat a közérzetünk, és jó hatást gyakorolhat a szív- és érrendszeri, az emésztőrendszeri, valamint a mozgásszervi megbetegedések megelőzésére.

Star Wash autókozmetika
A minőség és az odafigyelés rendkívül fontos akkor is, ha az autónkról és annak tisztításáról van szó. A Star Wash autókozmetikában prémium környezetben, svájci tisztítószerekkel dolgoznak a több éves tapasztalattal rendelkező munkatársak, így autód az alatt az idő alatt is megszépülhet, amíg te elintézed a napi bevásárlást. 

Mindentvarró varázskuckó
Akár kisebb módosításokra, akár teljes átalakításokra lenne szükség egy új ruhán vagy egy régi kedvenceden, a Mindentvarró varázskuckó dolgozói nem ismernek lehetetlent. Legyen szó bármilyen ruházatról vagy kisebb gomb- esetleg zipzárcseréről, itt szakértő kezekben tudhatod ruhadarabjaidat.

Tincses Sziget
Magyarország elsőszámú élményfodrászata a Rózsakert Bevásárlóközpontban lelt otthonra. A Tincses Szigetben a gyermekek számára játékos formában, türelemmel és szakértelemmel teszik élvezetes programmá a hajvágást. Kizárólag gyermekbarát termékcsaládot használnak minden egyes hajvágáshoz, gyermeked pedig mesenézés vagy játék közben szépülhet meg. 

Süni Játékkuckó
A Süni Játékkuckó nem csupán egyszerű gyermekmegőrző. Amellett, hogy segít, hogy a szülők nyugodtan és hatékonyan tudják elvégezni a bevásárlást, amíg gyermeküket biztonságban tudhatják, szakértő kollégák felügyelik a gyerkőcök önfeledt, biztonságos időtöltését. A korszerű, készségfejlesztő játékoknak köszönhetően itt minden perc boldogan telik majd. 

2021.07.08.