Ha az ősz színeire gondolunk, általában a barna, sárga és bézs jutnak először eszünkbe, hiszen a természet is ezeket az árnyalatokat ölti magára ebben az időszakban. Ezekkel a színekkel természetesen idén sem lőhetünk nagyon mellé, de ha igazán divatos szeretne lenni, akkor válasszon merészebb színeket, és öltse magára 2023 trendszíneit az év hátralévő részében. Nézzük is, hogy melyek ezek a színek!

.

Piros és bordó

Az idei szezonban kifejezetten divatosak a feltűnő, élénk színek, így a piros és a bordó is. Ez egy nagyon gazdag, meleg szín, mely növeli a pulzusszámot és emeli a vérnyomást. A piros feltűnő szín, azonban önbizalmat is ad, ezért érdemes gyakran viselni. Jól párosítható az ősz jellemző színeivel is, így érdemes minél gyakrabban becsempészni a szettünkbe, például az Elysées különleges táskájával.

Vibráló narancsárga

Az ősz egyik legkülönlegesebb divatszíne a narancssárga, mely ugyan a természetben is megtalálható ebben az időszakban, harsánysága miatt mégsem tartozik a legnépszerűbb őszi színek közé. Idén azonban bátran viselje ön is ezt a feltűnő színt, mely a boldogságot és a kreativitást fejezi ki, és jó hangulatot kelt. A Clamar Multibrand Store üzletében természetesen narancssárga darabokat is talál, fedezze fel a választékot!

A kék árnyalatai

Idén is hódít a kék minden árnyalata, az egészen halvány árnyalattól kezdve a sötét, mélykék darabokig. Mivel a kék hideg szín, így jól passzol a téli időszakhoz, azonban nyugalmat és magabiztosságot is sugároz, ami miatt különösen érdemes viselni. Szinte bármelyik ruhadarabunk lehet kék, de akár egy különleges kék táskát is választhatunk a Gion bőrdíszmű hatalmas és egyedi kínálatából.

Klasszikus fehér

Természetesen idén is divatosak lesznek a klasszikus, fehér darabok, melyeket ősszel és télen is bátran viselhetsz. A törtfehér és a csontfehér árnyalatok is trendik lesznek a következő hónapokban, de természetesen a hófehér darabokkal sem lőhet mellé, hiszen ezek a ruhák és kiegészítők különlegesen elegánsak. A MyDay Collection üzletében számos fehér darabbal készültek az őszi-téli időszakra, így érdemes felfedezni a választékukat!


2023.10.20.