Június 16-án az édesapákat ünnepeljük, ezen a napon tartjuk ugyanis – sok más országgal együtt – az apák napját. Ez a nap remek lehetőséget biztosít arra, hogy megköszönjük az édesapák és nagypapák munkáját, szeretetét és támogatását, valamint meglepjük valamilyen apró ajándékkal az édesapákat. Ha még nem találta meg a tökéletes apák napi ajándékot, akkor a legjobb helyen jár, vadonatúj cikkünkben ugyanis a Rózsakert üzleteinek színes választékából ajánlunk remek meglepetéseket az apukák számára.

.

Praktikus táska

Minden apukának, sőt, minden férfinak szüksége van egy olyan minőségi és praktikus táskára, amely akár egy tárgyaláson is megállja a helyét. A Gion bőrdíszmű magas minőségű, egyedi táskákat kínál – a férfiak számára is! Ebbe a táskába minden fontos holmi belefér, amelyre szükség lehet, és a gondos kivitelezésnek köszönhetőe hosszú ideig használhatja a megajándékozott.

Édes finomság

Az édesszájú apukáknak remek ajándék lehet egy minőségi csokoládé a CsupaCsoki Exkluzív üzletéből. Bár a döntés biztosan nem lesz egyszerű, hiszen édességboltunk számtalan különleges finomságot tartalmaz, köztük sokféle, itthon nehezen beszerezhető finomságot is. Bármelyik csokoládékülönlegességet is választja, a minőségben és az ízélményben garantáltan nem fog csalódni.

Minőségi ital

Tudta, hogy a Rózsakertben prémium borok és ginek széles választékát is felfedezheti? A -1. szinten lévő Bortársaság üzletében kizárólag a legfinomabb italok közül választhat, melyeket prémium alapanyagokból, gondos munkával készítettek el, kifejezetten azért, hogy örömet okozzanak a fogyasztóiknak. Ha a megajándékozott apuka szereti az ízletes borokat vagy gineket, akkor a tökéletes ajándékot már nem kell tovább keresnie!

Személyes meglepetés

Válasszon egyedi, személyes meglepetést apák napjára is! Csupán válogassa ki a kedvenc fotóit, és a Kodak Express üzletében kinyomtatják vagy előhívják a képeket, melyek így könnyedén lehetnek a lakás díszei, vagy szekrény féltve őrzött kincsei. Üzletünkben ráadásul sokféle gyönyörű fotóalbum és különleges képkeret közül is választhat az ajándékához!


2024.06.07.