Május első vasárnapja egy különleges nap, amely a szeretetről, az együttlétről és gondoskodásról szól: Magyarországon ekkor tartják az anyák napját. Ezen a napon az édesanyákat, nagymamákat, keresztanyukákat ünneplik, ezzel is kifejezve az irántuk érzett tiszteletet és a sok gondoskodásért, szeretetért érzett hálát, köszönetet. Hoztunk néhány tippet a tökéletes ünnepléshez.

Spa-élmény otthon

A sokat dolgozó anyukáknak nagy szükségük van a pihenésre, és bizony ők azok, akik rendszerint nem engednek meg maguknak egy kis extra kikapcsolódást. Egy gyönyörűen csomagolt illatszer összeállítás anyák napjára nagyszerű ötlet. A Marionnaud polcain gondosan összeválogatott minőségi ajándékcsomagokat talál, melyek mindenkit elvarázsolnak a lágy aromájukkal. Igazi wellness-élmény, amihez ráadásul a fürdőszobát sem kell elhagyni.

A szeretet szirmai

Mi úgy gondoljuk, hogy az édesanyák a legjobbat érdemlik mindazért, amit értünk tesznek. Egy mesés virágkölteménnyel pedig sosem lehet mellényúlni. A Moyo Virág üzletünkben szakértői segítség mellett válogathat a leggyönyörűbb vágott csokrok, kiültethető cserepes virágok és ötletes koszorúk közül.

Édes apróságok

Az anyák mindig készen állnak, ha szükség van rájuk, és sziklaszilárdan támogatnak mindenben. A legjobb hosszú beszélgetések tökéletes kiegészítője egy ínycsiklandó kézműves desszert. A Süti. – Cake & Shake kínálatában a házi készítésű torták, piték és shake-ek között mindenki megtalálhatja a kedvencét. Az édességek diétás és mentes változatban is kaphatóak.

A gasztronómia szerelmeseinek

A kísérletező szellemű szakácsművész édesanyáknak tökéletes ajándék egy gyönyörű fotókkal kombinált gasztro-kiadvány a Líra Könyváruházból. Déri Szilvia Kovászkaland című könyvében bemutatja, miért egészségesebb a kovászolt kenyér a bolti változatnál, valamint megosztja az olvasókkal kedvenc receptjeit is, az aszalt fügés vagy a japán tejes kenyértől kezdve a klasszikus kiflin és a bagelen át a kovásszal készült gofriig. E gyűjtemény több, mint harminc igazán különleges kovászos receptet rejt.

2022. 04. 29.