Minden évben május első vasárnapján ünnepeljük az édesanyákat és nagymamákat, akiket ilyenkor valamilyen apró ajándékkal is meg szoktunk lepni, hogy kifejezzünk hálánkat és szeretetünket feléjük. Ha nincs még ötlete arra vonatkozóan, hogy ebben az évben milyen meglepetéssel köszönthetné az édesanyját, akkor legújabb cikkünket önnek is ajánljuk! Üzleteink ugyanis számos különleges meglepetéssel készülnek az anyák napjára, melyek közül most kiválogattunk néhány olyan ajándék ötletet, amellyel biztosan sikert fog aratni!

.

Édes meglepetések

Lepje meg az édesanyját anyák napja alkalmából egy különleges édességválogatással a CsupaCsoki Exkluzív üzletéből! Ez a színpompás bonbon ínycsiklandozó csokoládékat rejt, de az üzlet kínálatában ezen kívül is rengeteg különleges finomság közül válogathat: magyar és külföldi csokoládékülönlegességek, kávék és cukorkák széles választéka várja önt!

Fényképes ajándékok

Az egyedi, fényképes ajándékok mindig tökéletes választások, ha igazán maradandó meglepetést szeretnénk okozni valakinek! A Kodak Express üzletében gyorsan kinyomtattathatja a kedvenc családi fotóit, melyeket különleges fényképalbumba vagy képkeretbe rendezhet, és tökéletes ajándékként nyújthat át az édesanyjának vagy nagymamájának.

Ízletes italok

A különleges fehér- vagy vörösborok kedvelőinek tökéletes választás lehet egy palack minőségi, ízletes ital, melyet gyorsan és egyszerűen beszerezhet a Bortársaság üzletében! Ha pedig bizonytalan lenne abban, hogy milyen italkülönlegességet érdemes választania ajándékba, akkor üzletünkben segítünk eligazodni a borok és ginek széles választékában!

Különleges sütemények

Lepje meg az édesanyját egy igazán fantasztikus tortával, vagy fogyasszanak el egy szelet izgalmas ízvilágú süteményt a Süti – Cake & Shake cukrászdájában! Ízletes desszertkülönlegességek, tortaszeletek, sőt, még gesztenyepüré is vár önre a Rózsakert cukrászdájában, közvetlenül a bevásárlóközpontunk földszintjén!


2024.04.26.