Végre elérkezett az igazi nyári idő, amikor az egész család örömmel adja át magát a strandolás és az aktív pihenés élményének. E heti blogcikkünkben üzleteinkből összeválogatva hoztunk el néhány szuper terméket, melyek segítenek, hogy a nyári pillanatokat felszabadultan és vidáman tudja megélni az egész család.

Aktív nyár a gyermekeknek

A biztonságos úszás és strandolás minden korosztályban óriási élményt tud nyújtani a csemetéknek. Az a-Wear Sport üzlete olyan termékeket kínál, melyek kifejezetten a gyermekek igényeire szabva készültek, támogatva a legkisebbek természetes mozgásfejlődését, így saját tempójuk szerint tudják elsajátítani az úszás és a pancsolás különleges élményét. A játékos, mesés elemekkel kialakított design pedig segít abban, hogy mindig örömmel lubickoljanak.

kulacs, úszószemüveg, papucs, vízi mellény: a-Wear Sport

biciklicsengő, úszószemüveg, strandkendő: a-Wear Sport

kislány póló: s.Oliver

Első a fényvédelem

A jó idő és a napsütés sajnos nem csak pozitív élményekkel, hanem magas UVA és UVB sugárzással együtt érkezik. Éppen ezért rendkívül fontos, hogy a nyaralás során gondoskodjunk fényvédelemről is. 

A megfelelő fényvédő és napozó termékeket keresd Marionnaud Parfümériánkban, a tökéletes stílusú és védelmet adó napszemüvegeket pedig a Tóbiás Optikában.

fényvédők, barnítók, hajápoló, testpermet: Marionnaud Parfüméria

szalmakalap: s.Oliver

napszemüveg: Tóbiás Optika