A nyár sok szempontból az egyik legnépszerűbb évszak. Használja ki ezt az időszakot, és töltsön időt aktív pihenéssel családja körében! Sokféle módon nyaralhat aktívan, de a legfőbb szabály, hogy érezze jól magát! Hoztunk néhány ötletet, melyekkel felkészülten vághat neki a családi kirándulásoknak.

A mozgás öröme

A túrázás és kerékpározás nagyszerű lehetőség a gyönyörű, egyedi tájak felfedezésére. Országszerte megannyi túraútvonal és biztonságosan kiépített bicikliút várja a kezdőket és tapasztaltabbakat egyaránt. A szabad levegőn való kirándulás nagyszerű mozgásforma, melyet akár az egész család együtt végezhet. A testedzés mellett különleges állatokra, és növényekre lelhet.  Az a-Wear Sport üzletünkben beszerezheti a különféle sportos programhoz szükséges kellékeket, legyen szó kerékpárról, védőfelszerelésről vagy praktikus hátizsákokról.

Fényvédelem magas fokon

A szabadban töltött napokon különös odafigyeléssel kell a fényvédelemhez viszonyulni, hiszen a napégés nem csupán kellemetlen tüneteket okozhat, de rendkívül veszélyesnek is bizonyulhat. A Marionnaud polcain minőségi naptejeket, napozás utáni krémeket találhat, melyek kiválóak a gyermekek érzékeny bőrére is. Válasszon minél magasabb, 30-as vagy 50-es fényvédő faktorral rendelkező napkrémet, és indulás előtt vigye fel a szabadon hagyott bőrfelületekre, hogy legyen ideje kifejteni a hatását.

Megfelelő ruházat

Ugyan a városban rekkenő hőség tombol, az árnyas erdő mélyén gyakorta hűvösre fordul az időjárás. Az aktív nyaralásokra érdemes olyan ruhatárral készülni, amelynek darabjait a gyorsan változó időjárási körülmények között is kényelmesen viselheti. Az s.Oliver divatüzletünkben sportos, praktikus, mégis stílusos darabok közül válogathat az egész család számára. Egy sziklás vagy erdei túrára mindig jó választás egy könnyed pulóver, míg egy családi kempingezés elengedhetetlen kelléke a kis helyet foglaló, vékony esőkabát.

Praktikus kiegészítők

Óvja a szemeit is a káros UV-sugarak ellen egy kényelmes és divatos napszemüveggel! A sportszemüvegeket a különféle mozgásformákhoz elsősorban azért terveztek, hogy megakadályozzák a szemek károsodását vagy kellemetlen érzését a napfénytől vagy a hirtelen felcsillanó erős fényektől. A Tóbiás Optika kínálatában számos felnőtt és gyermek napszemüveget talál, melyek között biztosan megtalálja a tökéletes darabot.

2022. 08. 12.