A karácsony közeledtével heti blogcikkünkben hoztunk néhány remek ajándékötletet, ha hölgy ismerőseinket, szeretteinket vagy éppen saját magunkat szeretnénk meglepni. Üzleteink kínálata pedig segít, hogy a karácsonyi ünnepségeken is tökéletes ruhákban tudjunk megjelenni.

 A merész rúzsokkal tökéletes csillogást érhetünk el, amikor karácsonyi sminket tervezünk. Piros darabokkal és puha, kényelmes szőrmemellénnyel kombinálva pedig nem csak rendkívül karácsonyi, de elegánsak is lehetünk. Az igazán bátor nőknek pedig egy a Nem akarok beleszólni lányok letehetetlen könyve lesz a legjobb ajándék a fa alá.

könyv: Líra
smink, parfüm: Marionnaud Parfüméria
táska: BLITZ
piros kötött pulóver, mellény: My Day Collection

Ha a barna színre eddig unalmas árnyalatként gondoltunk, a tél tökéletes alkalom arra, hogy változtassunk ezen a véleményünkön. Megfelelő részletekkel kombinálva ugyanis kifejezetten friss, ünnepi hangulatot érhetünk el.

ruha, táska: BLITZ
sminktermékek, parfüm: Marionnaud Parfüméria

kötött felső, szoknya: Elysées
nyaklánc: My Day Collection
tea: Ronnefeldt teaház
parfüm: Marionnaud Parfüméria
könyv: Líra

Az ünnep tökéletes alkalmat nyújthat arra, hogy kilépjünk komfortzónánkból és izgalmas darabokat, színeket kombináljunk egymással. A klasszikus kötötteket például mindig jól esik feldobni egy-egy vadabb árnyalattal.

könyv: Líra
nadrág, kardigán, nyaklánc, kalap: My Day Collection

Ha a téli ünnepekre keressük a tökéletes szettet, akkor érdemes a bordó-fekete párosításokra figyelni. Ezek az árnyalatok az eleganciát sugározzák, egy izgalmas parfümmel kiegészítve tökéletes viseletet biztosítanak az ünnepi estékre.

ruha: Clamar
táska: BLITZ
körömlakk, parfüm: Marionnaud Parfüméria

2021. 12. 16.