Az egyik legnagyobb kihívás olyan ajándékot találni a kicsiknek, amellyel nemcsak örömet okozunk, hanem praktikus, szórakoztató és fejlesztő is egyben. Mutatjuk néhány ötletet üzleteink kínálatából!

Kislányoknak

Elő a kedvenc mesekarakterével! Ráadásul összerakható formában, így még a kézügyessége is fejlődni fog az örömteli építés közben. Persze választhatunk praktikusabb ajándékokat is, mint például egy bájos felső vagy egy szett jó minőségű színes ceruza.

póló: s.Oliver
színes ceruza készlet: Papír-Sziget
könyv: Líra
LEGO: Játéktenger

Egy izgalmas mesekönyvvel sosem lehet mellélőni – főleg ha telis-tele van gyönyörű rajzokkal, így már csak lapozgatni is élvezet! A legkisebb alkotók számára pedig kreatív foglalkoztatók közül is választhatunk.

pulóver: s.Oliver
füzet, ceruzák: Papír-Sziget
könyv: Líra
domino, unikornis készítő készlet: Játéktenger

Kisfiúknak

Igazi kis felfedező? Válasszunk olyan ajándékot, mely játékos formában fejleszti a képzelőerőt! Kreatív foglalkoztatók, egyszerű fejlesztő játékok, valamint imádnivaló ruha szettek a legnagyobb kalandokhoz.

póló, pulóver: s.Oliver
gioconda készlet: Papír-Sziget
dínós játék, kreatív foglalkoztató: Játéktenger

Tini lányoknak

Adjunk teret a határtalan képzelőerőnek! Számtalan kézműves készlet, kreatív eszköz és kiegészítő között válogathatunk. A csináld magad szettek segítségével különféle dekorációkat, ékszereket vagy ajándékokat készíthet, sőt, saját egyedi ötleteit is megvalósíthatja!

kreatív foglalkoztató: Líra
ceruza, festék, írószer: Papír-Sziget
felső: s.Oliver
telefontok: drPhone
ékszerkészítő készlet: Játéktenger

A kísérletezés és az önkifejezés életkora ez. Éppen ezért bátran meglephetjük őket néhány kirívóan egyedi ruhadarabbal, vagy stílusos kiegészítőkkel! Ha pedig nagy rajongója a varázsvilágnak, akkor tematikus társasokkal és könyvekkel is mosolyt csalhatunk az arcára.

Vicolo steppelt mellény: My Day Collection
Liu Jo sapka: BLITZ
Képeslap, notesz: Papír-Sziget
Harry Potter kártyajáték: Játéktenger
könyv: Líra

Kamasz fiúknak

Jöhetnek a vagány ruhák és a neon színek! És persze a különféle járművek is minden mennyiségben! Számukra már komolyabb építőjátékokban is gondolkodhatunk, mint például a LEGO Technik sorozatának tagjai. 

színes ceruza készlet: Papír-Sziget
UNO, LEGO Technic: Játéktenger
mellény, felső: s.Oliver

2021. 11. 26.