Amikor férfi rokonainkra, barátainkra, esetleg férjünkre vagy édesapánkra gondolunk, gyakran nehéz feladatunk lehet, hogy pontosan milyen ajándéknak örülne az illető. Érdemes ilyenkor olyan ajándékokban gondolkozni, amelyek hasznosak, minőségi darabok és kapcsolódnak érdeklődési körükhöz. Heti blogcikkünkben olyan javaslatokat hoztunk üzleteinkből, melyek között mindenki megtalálja a megfelelőeket ahhoz, hogy a tökéletes meglepetést tudja rejteni szenteste a fa alá.

Válasszunk tematikus könyvet, amely kapcsolódik férfi ismerősünk hobbijához. Akár különleges érdeklődési köröknek megfelelő olvasmányokra is rálelhetünk a Líra könyvesboltban. Legyen szó gasztronómiáról, komoly- vagy éppen könnyűzenéről, művészeti vagy fotós albumról, életrajzról vagy történelmi könyvről, egy gyönyörű könyvet mindig örömmel fog forgatni ajándékozottunk.

könyv: Líra
cipő, galléros póló: Elysées
autómakett: Játéktenger
notesz, képeslap: Papír-Sziget
bor, csokoládé: Bortársaság

Szerencsére ma már gasztronómiai ínyencségekből is egyre változatosabb finomságokat tudunk választani szeretteinknek. Egy izgalmas csokoládéválogatás, különleges karácsonyi tea vagy egy tétel a hazai borászok remekeiből, delikátüzleteink olyan nem mindennapi izgalmakat rejtenek, melyeket egy igazi gasztro-rajongónak szinte kötelező felfedeznie.

laptop táska: GION
csokoládé: Rose édesség
méz: Ronnefeldt teaház
könyv: Líra
képeslap: Papír-Sziget
bor: Bortársaság
telefontok: drPhone
autómakett: Játéktenger

Férfi szeretteinknek legalább akkora szüksége van a divatos megjelenésre, mint a hölgyeknek. Éppen ezért egy elegáns ing, pulóver, nyakkendő vagy éppen sál különleges ajándék lehet számukra. Üzleteink kínálatából minőségi, időtálló darabokat lehet választani. Ha pedig kiegészítőre lenne szükség, akkor egy telefontokot vagy laptop táskát érdemes kinézni.

LEGO Architecture készlet: Játéktenger
piros sál: Elysées
telefontok: drPhone
szakácskönyv: Líra
kölni: Marionnaud
tea: Ronnefeldt teaház
kávé: Rose édesség

2021. 12. 13.