Melyik szülőnek vagy rokonnak ne okozott volna már fejtörést, amikor kisgyermeknek szeretett volna vásárolni, hogy pontosan minek is örülne éppen a legkisebb családtag. Az óriási választék és színes játékok közötti eligazodás nehéz feladat lehet, éppen ezért Játéktenger üzletünk remek megoldást tud nyújtani azoknak, akik bizonytalankodnak, hogy mivel ajándékozzák meg a gyerkőcöket.

Magyarországon egyedülálló megoldást vezettek be ugyanis a Játáktenger üzletben. A gyermekek egy kívánságlistát állíthatnak össze a játékbolt termékeiből, melyek között széles választékban találhatók meg LEGO és Playmobil készletek, kreatív fejlesztő foglalkoztatók, társasjátékok, plüssjátékok, egyszóval minden korosztály rálelhet a számára legizgalmasabb ajándékokra. 

A játékokat egy erre a célra kialakított hálós fiókba tehetik be a gyermekek az üzletben, ahova aztán a rokonok, családtagok ellátogathatnak, és a kiválasztott játékot megvásárolhatják. Így biztosak lehetünk benne, hogy valóban olyan meglepetést sikerül választanunk, amelynek ajándékozottunk örülni fog. 

Ha még mindig szükség lenne egy kis inspirációra az ajándékozással kapcsolatban, a Játéktenger üzlet felkészült eladói szívesen állnak a látogatók rendelkezésére. Korosztályonként remek ötleteket tudnak ajánlani, legyen szó akár kisgyermekekről, akár kamaszokról.

2021. 11. 11. 

Nyitvatartás:

Hétfő – Péntek: 10.00 – 20.00

Szombat: 10.00 – 19.00

Vasárnap: 10.00 – 16.00

 

Telefon: 06-1/391-5969

Website: www.jatektenger.hu

E-mail: rozsakert@jatektenger.hu

Facebook: www.facebook.com/jatektenger.hu

Instagram: www.instagram.com/jatektenger

Megközelítés: Földszint 9.