A hétvégén gyújtjuk a második gyertyát az adventi koszorún, ami azt jelzi, hogy hamarosan elérkezik a karácsony. Egy korábbi cikkünkben már csokorba szedtük azokat az ajándék ötleteket, amelyekkel érdemes meglepnie férfi rokonait, barátait. Ez alkalommal pedig a hölgyek számára gyűjtöttünk egyedi és kedves ajándék ötleteket, ha egyelőre még nem tudja, hogy mit ajándékozzon párjának, feleségének, édesanyjának, barátnőjének, akkor cikkünk biztosan segítségére lesz. Idén tegyen olyan minőségi ajándékokat a fa alá, amelyekkel valóban örömet tud okozni szeretteinek!

A frizura, ami elkápráztat

A szép, dús hajkorona minden nő vágya. A sok hajformázás, vasalás azonban igencsak megviselik a tincseket, de ez megfelelő termékek használatával elkerülhető. Jean Louis David fodrászatunk Kérastase exkluzív karácsonyi ajándékcsomagjai garantáltan megadják az örömet női szeretteinknek. A károsodott, roncsolt, töredezett frizurát ismét csodaszép és életerőssé alakítják, így pedig nem csak egy terméket, hanem magabiztosságot is ajándékozunk!
Ajándékba nemcsak tárgyakat adhatunk, hanem élményt vagy szolgáltatást is. Sőt, ezek az ajándékok általában sokkal nagyobb örömet tudnak kiváltani, mert a rohanó hétköznapokban nem feltétlen szánunk időt vagy anyagiakat ezekre. Sok kétellyel és aggodalommal járhat egy új frizura kiválasztása, azonban Jean Louis David fodrászatunk szakemberei minden kétséget eloszlatnak. Ajándékozzon kedvesének, édesanyjának egy megújulást és egy exkluzív fodrászati élményt.

Parfüm, avagy az illatok varázsa

Mennyi mindent rejt egy illat? Sokszor hallani, hogy a parfüm egy olyan termék, melyet nem feltétlen illik ajándékba adni, hiszen nagyon szubjektív az, hogy ki milyen illatot, illatokat tart kellemesnek, sőt a parfüm a bőrt érve akár minimális eltérést is mutathat, attól függően, hogy ki viseli. Az előbb említett eltérés egyébként abból adódik, hogy minden ember rendelkezik egy egyedi és természetes illattal, ami keveredik a parfümmel. Ám, mi most mégis azt javasoljuk, hogy ne óvakodjon parfümöt adni ajándékba, különösen, ha kedveséről van szó. Egy jól, nem rutinból megválasztott parfüm (és mellé akár egy a virág) a nő számára egy jó ízlésű, finom üzenet, tisztelni való érzelmeket sejtet. A Rózsakert Bevásárlóközpontban Marionnaud és dm üzletünk is széles és magas minőségű parfümökkel várja. Moyo Virág üzletünkből pedig egy szép rózsát is választhat a gondosan kiválasztott illat mellé.

A tökéletes ruha rejtelme

Egy jól megválasztott ruha öltöztet, kifejez és magabiztosságot ad. Ha ruhadarabot szeretnénk ajándékozni női rokonunknak vagy kedvesünknek két fontos, de könnyű praktikát alkalmazva biztosan nem lövünk mellé a választásnál. Az első és legfontosabb, hogy tudjuk a pontos méretet, a másik pedig, hogy mielőtt neki indulnánk a bevásárlásnak nézelődjünk közösen a megajándékozni kívánt személlyel. Ez azért is ajánlatos, mert így együtt töltjük az időt, és miről, ha nem erről szól leginkább az ünnep, másrészt pedig így könnyen ki tudjuk puhatolni, hogy milyen stílusú ruhára vágyik szerettünk. My Day Collection üzletünket azoknak a hölgyeknek ajánljuk, akik kedvelik az olasz divatot és a stílus és az elegancia mellett vágynak az egyediségre. Clamar Multibrand üzletünket pedig a francia divat szerelmeseinek javasoljuk.

Egy különleges lakásdekoráció

A női lélek szenvedélyesen rajong egy-egy szép étkészletért, egy új dekorációért, mely segítségével a házból otthont varázsolhat. Az ünnepek meghitt békéjét a finom falatok és a The House of Villeroy & Boch üzletünk egyszerre elegáns és elbűvölő karácsonyi porcelán kollekciói teszik még teljesebbé. Üzletünk sok más dísztárgyat, például: karácsonyi párnát is kínál, amely a nappali kényelmes kanapéján megigézik az ünnep szépségét. Varázsoljon kedvese, édesanyja vagy legjobb barátnője arcára egy őszinte mosolyt egy kedves dísztárggyal!Szeretetteljes adventi időszakot kíván a Rózsakert Bevásárlóközpont!

2022.12.02.