Folytatjuk az ajándék inspirációs sorozatunk. Az elmúlt hetekben már a férfiak, nőkre is egyaránt gondoltunk karácsonyi ajándékok tekintetében. Jelen összeállításunkban a gyerekeknek kedveskedünk, olyan ajándék ötleteket hoztunk, amelyek garantáltan mosolyt csalnak a gyermekek arcára. Minőségi, értékálló játékok, könyvek és kedves csekélységek, melyek méltó helyet foglalhatnak el a fenyő alatt.

Önfeledt kreativitás

Biztosan Ön is emlékszik a fogaskerekekkel mozgó, kis rajzoló eszközre, amellyel annyi izgalmas rajzot készítettünk gyermekkorunkban. Adja tovább az alkotás élményét gyermekének karácsonyra! A Játéktenger üzletünkben kapható spirográf különleges, körkörös mozgásával garantáltan élmény az alkotás. A különféle kerekeket gyermeke kedvére variálhatja, így a csöppség előtt, saját kreativitás szerint rajzolódhatnak ki a formák. A Spirográf Dizájn szettben 9 féle spirográf elem és két toll biztosítja az alkotás örömét.

A rajzolás szerelmeseinek

Papír-Sziget üzletünkben az írószerek és tolltartók széles választéka biztosítja a rajzolás szerelmeseinek a lehető legnagyobb élményt. Ha gyermeke, unokája rengeteg időt tölt füzeteinek firkálásával garantáltan örülni fog egy új filctoll szettnek. Sőt, ha a gyermek kisiskolás, akkor januárba majd szívesebben ül vissza az iskolapadba is.

Kamasz lányoknak egy különleges ajakbalzsam

Az ajakbalzsam nélkülözhetetlen segítség az ajkak érzékeny bőrének ápolásához, különösen a téli időszakban. A kamaszodó lányok éppen most próbálgatják szárnyaikat a sminkelés terén, így biztosan örülni fognak egy édességnek álcázott ajakbalzsamnak. Fanta, Sprite és Coca-Cola ízű ajakbalzsamokat is talál CsupaCsoki Exkluzív üzletünkben! Ezzel a különlegességgel garantáltan Ön lesz az ajándékozás sztárja!

A könyv, az örök ajándék

Ha saját gyermekkorunkat idézzük fel, akkor is tudhatjuk, hogy nincs is jobb érzés, mint a karácsonyfa alatt a frissen kapott könyvet lapozgatni, amikor már minden elcsendesedett. Líra könyváruházunkban számos gyönyörű és minőségi gyermekkönyvet talál. Mi most Beatrix Potter: Nyúl Péter adventi kalendáriuma című kötetet ajánljuk elsősorban figyelmébe!Szeretetteljes adventi időszakot kíván a Rózsakert Bevásárlóközpont!

2022.12.16.