A nyári hétvégék egyik legkellemesebb programja a szabadtéri grillezés, mely tökéletes alkalom lehet a baráti és családi együttlétekre, hiszen a legkisebbekről kezdve a felnőttekig mindenki részt tud venni benne. Serceg a parázs, a rács mellett folyamatos a jó hangulatú beszélgetés. Készülődjön gondtalanul a felhőtlen hétvégi kerti partikra alábbi ötleteink segítségével!

Hangulatos tálalás

Egy ízlésesen felöltöztetett asztal megalapozza a jó hangulatot, rajta nyárias hangulatot árasztó terítővel, szalvétákkal és hétköznapiasan elegáns étkészlettel. A Villeroy & Boch különleges étkészletei a nyári fuvallatok és vízparti hullámok hangulatát idézik meg. A NewWave kollekció darabjainak rusztikus hangulata és könnyed eleganciája letisztult megjelenést kölcsönöznek minden ételnek. Egy bohém hangulatú virágcsokor a Moyo Virág üzletünkből az asztal látványos központi díszévé válhat.

Ínyenc falatok

A sütögetés nélkülözhetetlen eleme a minőségi hús. Fontos, hogy mindig friss terméket használjon, a legjobb, ha a grillezés napján szerzi be a hozzávalókat. Érdemes ilyenkor a zsírosabb, gazdag ízvilágú húsokat választani, hiszen a sütés során ezek plusz aromát kölcsönöznek az ételnek. A Hússzabóság kínálatában prémium marha-, sertés-, baromfihúst és füstölt árukat talál. A grill ételek nem feltétlenül csak a húsokról szólnak, kísérletezzen bátran különféle zöldségekkel és gyümölcsökkel, melyben segítségére lesz a SPAR üzletünk. A PetitPain Sajtbolt pultjában hagyományos eljárással készített minőségi sajtok és gourmet különlegességek várják, melyek tökéletesen egészítik ki az étkezést.

Kifinomult kísérők

Egy koccintással egybekötött grillvacsoránál nem is tudnánk kellemesebb programot kitalálni. A nyáresti borozás és beszélgetés finom falatok társaságában a barátokkal, a kedvessel remek alkalom nosztalgiázásokra és új történetek megalkotására is. A Bortársaság üzletünkben szakértői segítséggel választhatja ki az est italait, legyen szó roppanós fehérborokról, szelíd rozékról, pimasz vörösökről vagy karakteres kézműves sörökről. A gyermekek számára a Ronnefeldt Teaház teakülönlegességeire essen a választása!

Ellenállhatatlan desszertek

Egy ízgazdag vacsora után jöhetnek a desszertek. A meleg nyári napokon mindenki valami hűsítő finomságot eszegetne, és szerencsére a fagyin túl is van élet. Élvezze ki a közösen töltött időt, a süteményt pedig hagyja nyugodtan az igazi profikra. A Süti. – Cake & Shake házi készítésű süteményekkel, shake-ekkel, kézműves desszertekkel és rengeteg finomsággal várja Önt minden alkalomra, ráadásul egyedi torták és diétás sütemények készítését is vállalják.

2022. 06. 10.