1985 óta számos országban kerül megrendezésre az idegenvezetők világnapja, amelyet hagyományosan minden év február utolsó hetében rendeznek meg. Idén február 21-re esik a világnap, melynek keretein belül rengeteg érdekes programmal találkozhatunk Budapest szerte. A programok és a világnap is a turizmus képviselőinek értékteremtő munkájára hívja fel a figyelmet. Az idegenvezetők világnapja alkalmából szeretnénk néhány olyan üzletet, szolgáltatást ajánlani bevásárlóközpontunk kínálatából, amelyek garantálják, hogy igazán emlékezetes, problémamentes utazást szervezzen. Még itt a síszezon, ideje egy kicsit megpihenni az év eleji kemény munka után!

Miért jó és mit csinál egy utazásszervező?

Ha téli kikapcsolódást terveznek családjával, javasolt egy utazásszervező felkeresése. Az utazásszervező felelőssége, hogy gondoskodjon a nyaralás minden részleteiről, például a szállodáról, a szállásról és az étkezésről. Az utazásszervező megtervezi az üdülési útvonalat és tartalmat, és gondoskodik minden utazással kapcsolatos igényről, hogy Önnek ne kelljen a nyakába vennie az összetett szervezési feladatokat és valóban a kikapcsolódásra tudjon koncentrálni családjával. VIVA Utazási Irodánk a 10 legnagyobb forgalmú magyar utazási iroda egyike. Alapítása óta nyereségesen működik, elsődleges célja az igényes, színvonalas szolgáltatásokat kereső turisták és üzleti utazók minden igényt kielégítő kiszolgálása. Látogassa meg irodánkat a bevásárlóközpont I. emeletén, a mozgólépcsővel szemben!

Ne feledkezzen meg a pénzváltásról!

Ha külföldi utazást, síelést terveznek családjával, akkor javasoljuk, hogy mindenképpen tájékozódjon előzetesen az adott országban használt pénznemről, és váltson az országban használatos valutára. Készüljön fel előre, így nem érhetik a helyszínen kellemetlen meglepetések! Change Valutaváltónk, a Northline Kft. 1996-ban az elsők között kezdte meg pénzváltási tevékenységét. Az iroda fokozott figyelmet fordít a hazai és külföldi ügyfelek gyors és diszkrét kiszolgálására!

Fontos a megfelelő öltözet!

A legtöbb februári utazás valamilyen formában köthető a téli sportokhoz. Ha síelni mennek, érdemes még itthon átgondolni, hogy rendelkezésükre áll-e szükséges öltözet, felszerelés ehhez, illetve, hogy a tavalyi ruha még megfelelő állapotban van-e? A-Wear Sport üzletünk minőségi Spyder és Dare2b síruházatot, és egyéb funkcionális kiegészítőket, sisakokat kínál az egész család számára. Üzletünk termékeivel garantált lesz a sport öröme!

Gondoljon az autó tisztaságára is!

Ha szomszédos országba, vagy országon belül utaznak autóval, akkor érdemes a nagy út előtt egy kicsit a gépkocsit is felkészíteni az útra! Star Wash – Premium Car Spa autómosónk prémium környezetben, svájci vegyszerekkel és több éves tapasztalattal rendelkező munkatársakkal dolgozik. Válasszon bizalommal a széleskörű szolgáltatások közül és varázsolja útra készre az autóját is!

2023.02.24.