Az év első hónapjai a megújulásról szólnak. Nemcsak önmaga, hanem környezete megújítására is fordítson kellő figyelmet! Hamarosan itt a tavasz, ami az év legjobb időszaka a lakásfelújításra, otthonának kisebb vagy éppen nagyobb átalakítására. A felújítási folyamatokat érdemes idejében elkezdeni megszervezni, hogy mire elérkezik a tavasz konkrét tervei, elképzelései legyenek és azokat meg is tudja valósítani. Cikkünkben összesen 4 olyan tippet osztunk meg Önnel, amelyek segítenek abban, hogy otthona megújuljon és a 2023-as lakberendezési trendeket követhesse.

Varázsoljon házból otthont

Egy ház önmagában csupán falak, és eszközök, bútorok által betöltött funkciók. Az otthon viszont egy meleg hely, ahová emlékek és szeretet köt minket. Felmerülhet a kérdés Önben, hogy akkor a házból mégis hogyan lehet otthont varázsolni? A válasz a lakberendezésben rejlik. Ha nem is tervez nagyobb átalakítást (festés, tapétázás stb.) akkor is érdemes feldobnia az otthonát egy-egy új dekorációval vagy egy új étkészlettel. Villeroy & Boch üzletünk prémium termékeket kínál, melyek a házból pillanatok alatt otthont varázsolnak. Látogasson el üzletünkbe és találja meg az otthona legszebb ékét!

Készítsen a régi fotókból álomszép dekorációt

A legtöbb családban a fotókat egy-egy számítógépes adathordozó vagy a szekrény alján tárolt album rejti. Az előbbiek miatt a képek sajnos csak ritkán kerülnek elő, sőt akár teljesen el is felejtődnek pedig ezekből a fotókból gyönyörű faldíszítés is készíthető. A falra helyezett képek lakberendezési szempontból esztétikus és praktikus megoldások, és segítségükkel az Ön számára kedves fotók nap mint nap szembejöhetnek Önnel, ezzel felidézve egy-egy szép emléket. Hívja elő a kívánt méretben a fotókat Fotó La-Már – Kodak Express üzletünkben, ahol nagy választékban talál képkereteket is. Használhat azonos méretű kereteket, azokat négyzethálós vagy szimmetrikus rendszerben elhelyezve. Különböző méretű képek esetében pedig válasszon ki egy fő darabot középre, és építse e köré a további kereteket.

Pénzügyi megoldások a nagyobb lakásátalakításokra

Ha nagyobb felújításba kezd az sok esetben nagyobb anyagi vonzattal is járhat. A Rózsakert Bevásárlóközpontban is megtalálható CIB Bank az előbbiekben – a források előteremtésében – nagy segítség lehet az Ön számára. Bankunk tanácsadó szakemberei segítenek pénzügyeinek intézésében és döntéseiben, hiszen az ügyfél-elégedettség nem szerencse kérdése.

Virág, virág és még több virág

A dekorációt nem kell mindig túlbonyolítani! Egy egyszerű, virágokkal teli váza az ablakpárkányon, egy szép teríték, egy új pasztell falfesték vagy pár dísznövény beszerzése is sokat dobhat otthonán. Rázza le magáról a téli melankóliát, és várja a tavaszt virágok segítségével! Vegyen Moyo Virág üzletünkben virágokat és helyezze egy szép vintage, ékszerdobozra emlékeztető üvegbúra alá vázában. Csodálatosan mutat a kisebb komódokon.

2023.01.27.