Frissüljön fel a nyári hőségben a Marionnaud üde illataival! A frissítő citrusos vagy a könnyed virágos tónusok életre keltik érzékeit és energiával töltik fel a különböző kalandokhoz. Függetlenül attól, hogy napjait tengerparton vagy a féktelen természetben, esetleg a nyüzsgő nagyvárosban tölti el, egy rafinált nyárias illat minden alkalomra tökéletes kiegészítő. A Marionnaud üzletünkben már akár ma is beszerezheti őket!

Városi istennőknek: Paco Rabanne – Olympéa Solar

A Paco Rabanne Olympéa Solar egy szikrázó, intenzív, virágos-ámbrás illat. Olyan, mintha a nap fénye ragyogná be bőrét, és egyetlen szippantással egy napsütéses pillanat közepén találná magát. A nőiesség zenitje, az önbizalom, a vadság és a függetlenség – mindez részese az illat-élménynek. Jellegzetességét a győztesek babérkoszorúját szimbolizáló levelek mintájával díszített üvegcse is kiemeli. Tökéletes párt alkot a Paco Rabanne Invictus Platinum férfi parfümmel.

Fejjegyek: narancsvirág, mandarin
Szívjegyek: tölgymoha, tiaré virág
Alapjegyek: benzoin, ylang-ylang

Örömteli pillanatokhoz: Lancôme – La Vie Est Belle Oui

Ünnepelje az élet szépségét, a Lancôme La Vie Est Belle Oui illatával. Az öröm manifesztuma végighúzódik a teljes La Vie Est Belle parfümkollekción, mely alól ez a limitált kiadás sem jelent kivételt. Az illatkompozíció a nőszirom és a damaszkuszi rózsa fénylő jegyeit emeli ki. Maga a ragyogó, arany csillámokkal borított üvegcse az öröm tűzijátékát idézi.

Fejjegyek: rózsabors, málna, bergamot
Szívjegyek: rózsa, ylang-ylang
Alapjegyek: pacsuli, írisz, gourmand jegyek

Romantikus piknikhez: Bvlgari – Rose Goldea Blossom Delight

A női Bvlgari Rose Goldea Blossom Delight könnyű, friss és összetéveszthetetlen. Rabul ejti kifinomult illatkompozíciójával, amely a hétköznapokon való viseletre teremtetett. A virágos szabadságot idéző parfüm tökéletes, üdítő választás meleg időre. Elegáns, sikkes jegyek egészítik ki a kezdeti gyümölcsös aromákat, amely tökéletes viselet lehet egy romantikus alkalomra, szabadtéri piknikre, andalító sétára.

Fejjegyek: bergamott, gránátalma, pézsma, rózsa
Szívjegyek: bazsarózsa, damaszkuszi rózsa, jázmin, őszibarack
Alapjegyek: pézsma, szantálfa, tömjén, vanília

Az ellenállhatatlan férfiaknak: Givenchy – Gentleman Réserve Privée

A whisky és a fák aromájának kombinációja egyenesen lenyűgöző, erre a Givenchy Gentleman Givenchy Réserve Privée férfiparfüm a legjobb bizonyíték. A válogatott összetevők egyesítésével egy olyan illat született, melynek senki nem fog tudni ellenállni. A parfüm a francia Grasse városban született egy skót szeszfőzde segítségével. Az illatban az együttműködés a whisky nélkülözhetetlen alapanyagának, az aromás árpa felhasználásában mutatkozik meg. Maga az üvegcse is a közkedvelt italra utal: nyakánál még kontrasztosan fekete, míg az aljánál fokozatosan a whisky barátságos színébe megy át.

Fejjegyek: olasz bergamott, whisky
Szívjegyek: benzoin, gesztenye, orrisz gyökér
Alapjegyek: virginiai boróka, haiti vetiver

2022. 06. 03.